OMV Petrom, cea mai mare companie petroliera de pe piata romaneasca, a majorat din nou preturile sortimentelor de benzina comercializate in statiile proprii.

Compania a crescut preturile benzinelor cu sase bani pe litru si a mentinut preturile in cazul sortimentelor de motorina, scrie capital.ro.

Astfel la statia de pe str. Mihai Eminescu din Capitala, benzinarie monitorizata de Capital, un litru de benzina Standard 95 se comercializeaza cu 5,97 de lei, iar sortimentul de benzina Extra 99 costa 6,39 de lei.

La finele anului trecut, conform datelor centralizate de Capital, un litru de benzina Standard 95 avea pretul de 5,72 de lei la statia Mihai Eminescu. La inceputul lui 2013 pretul a fost majorat cu 9 bani pe litru ca urmare a cursului leu-euro la care sunt calculate accizele. Astfel, in 2013, benzina comercializata de OMV Petrom s-a scumpit cu 17 bani pe litru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.