Coca-Cola HBC Romania, cel mai important jucator de pe piata locala de bauturi racoritoare, a anuntat ca va inchide unitatea de la Iasi.
"Coca-Cola HBC anunta consolidarea operatiunilor sale de imbuteliere din Romania la Ploiesti, Timisoara si Poiana Negri, precum si o serie de masuri de eficientizare si crestere a productivitatii operatiunilor sale, menite sa imbunatateasca si sa intareasca viitorul afacerii din Romania, precum si capacitatea companiei de a-si continua investitiile in piata romaneasca", noteaza Wall-Street, citand cominicatul Coca-Cola HBCu

Coca-Cola a hotarat sa mute unitatea de productie din Iasi in Republica Moldova, "ca urmare a evaluarilor periodice de activitate si infrastructura", in conditiile in care fabrica de la Iasi producea cu preponderenta pentru Republica Moldova.

Aceasta este cea de a treia fabrica pe care Coca-Cola decide sa o inchida. In ultimii doi ani, compania a disponibilizat aproximativ 200 de angajati dupa ce a renuntat la unitatile de la Bucuresti si Oradea. In prezent, Coca-Cola HBC mai are unitati de productie la Timisoara, Ploiesti si Poiana Negri.

Mai multe detalii gasiti aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.