Duelul dintre Capitala si Provincie este prefatat de declaratii interesante facute de jucatori care au trecut prin curtea lui Dinamo.

Etapa  a 12-a a Ligii I reprezinta momentul adevarului in lupta dintre echipele din Bucuresti si c
Duelul dintre Capitala si Provincie este prefatat de declaratii interesante facute de jucatori care au trecut prin curtea lui Dinamo.

Etapa a 12-a a Ligii I reprezinta momentul adevarului in lupta dintre echipele din Bucuresti si cele din Provincie. Dinamo intalneste, in aceasta seara, pe Politehnica Timisoara, iar Rapid joaca maine impotriva lui CFR Cluj. In acest moment, Provincia are un usor avans in fata Capitalei, care se poate anula in cazul victoriilor lui Dinamo si Rapid. Ca in orice lupta stransa, duelul psihologic de dinaintea partidelor poate fi foarte important. Timisorenii l-au bagat la inaintare pe Dan Alexa, fost idol al galeriei dinamoviste, dar etichetat ulterior ca tradator de catre fanii alb-rosiilor. “Este un meci televizat si sper ca arbitrajul sa fie corect. In trecut erau arbitraje care erau favorabile echipei Dinamo. In ultimii ani s-au facut greseli la toate meciurile, dar nu cred ca vor mai beneficia de avantaj in partida cu noi”, a declarat Alexa, ochind “doi iepuri” dintr-o lovitura. El a reusit sa ii enerveze pe dinamovisti si, in plus, a pus presiune si pe arbitrii intalnirii din aceasta ta ra. “Cainii” nu s-au obosit sa ii dea o replica fostului coechipier, amintind numai ca Poli nu a avut nici o sansa in fata lui Dinamo in ultimii ani, desi banatenii s-au agitat mult inaintea fiecarui meci.

O alta declaratie care pune echipa din Soseaua Stefan cel Mare intr-o lumina proasta este cea a lui Valentin Nastase. Fost jucator la Dinamo, acesta a dezvaluit ca a participat la nenumarate blaturi in cariera sa: “Acum nu am mai auzit, dar probabil ca vor reaparea spre finalul campionatului, inainte sa se traga linie”. Walter Zenga isi face mai multe griji cu ce se intampla in curtea proprie, acolo unde, in ciuda seriei de victorii, sunt tensiuni. Fundasul dreapta George Blay vrea sa plece din cauza faptului ca nu mai prinde prima echipa.

Ceferistii incearca sa se deraieze unii pe altii
Rapid si CFR Cluj au si ele razboiul lor. Pana mai ieri infatiti, ceferistii s-au dezis unii de altii in saptamana premergatoare duelului direct. Ardelenii au facut memoriu pentru suspendarea lui Marius Constantin dupa ce acesta si-a lovit cu capul in fata un coechipier. “Daca a facut un asemenea gest, maine poimaine ne putem astepta sa loveasca un suporter, un antrenor, un conducator de club sau poate chiar un ziarist. Asa ceva nu poate fi tolerat de catre Comisia de Disciplina”, a opinat Iuliu Muresan, presedintele CFR-ului. Spre dezamagirea clujenilor, federalii l-au iertat pe Constantin de suspendare, astfel ca acesta va aparea pe teren in meciul de maine seara. „M-a lasat rece atitudinea celor de la CFR Cluj. Este urat cum vor sa procedeze, mai ales ca ei nu au fost deloc implicati la partida de la Iasi. Nu ar trebui sa poarte culoarea alb-visinie. Au actionat ca militienii, au facut de ras spiritul alb-visiniu. Daca erau cei de la Dinamo mai intelegeam sa recurga la astfel de gesturi, dar la CFR nu ma asteptam. CFR are, acum, un spirit militienesc", a declarat George Copos, in replica.

Liga lui Mitica, etapa a 12-a
Ieri
UTA - POLI IASI 0-0
Astazi


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.