Trupa Teatrului de Comedie din Bucuresti, aflata la Festivalul Edinburgh Fringe, cu piesa „Revizorul“, s-a facut remarcata inca din seara premierei. Actorul si directorul teatrului, George Mihaita, a fost amendat de politia scotiana cu 6
Trupa Teatrului de Comedie din Bucuresti, aflata la Festivalul Edinburgh Fringe, cu piesa „Revizorul“, s-a facut remarcata inca din seara premierei. Actorul si directorul teatrului, George Mihaita, a fost amendat de politia scotiana cu 650 de lire sterline pentru ca a lovit-o cu o lampa pe Delia Seceleanu, sotia sa. Actorul, in varsta de 58 de ani, a spus ca aceasta a fost o strategie de imagine, idee a unui jurnalist. El a mai adaugat ca a fost nevoit sa-si recunoasca vina, pentru ca, altfel, ar fi trebuit sa se prezinte la Edinburgh, peste o luna, la o audiere. Actorul sustine ca a fost amendat, de fapt, pentru deranjarea linistii publice si ca exista posibilitatea ca aceasta amenda sa fie anulata. Malcom Stewart, inspector de politie, spune ca incidentul s-a petrecut intr-una din camerele hotelului Holyrood Road. Motivul? Mihaita a fost deranjat ca Seceleanu a stat de vorba cu doi barbati!

Aflata la celebrul festival de teatru Edinburgh Fringe, echipa romana a Teatrului de Comedie s-a facut remarcata si datorita incidentului petrecut intre George Mihaita, dir ectorul teatrului, si sotia sa, actrita Delia Seceleanu. Desi initial a spus ca a fost o strategie publicitara, Mihaita si-a recunoscut mai apoi vina.

Actorul si directorul Teatrului de Comedie, George Mihaita, a fost amendat cu 650 de lire sterline (3.137 lei) pentru ca si-a lovit sotia, actrita Delia Seceleanu, cu o lampa, informa presa scotiana sambata. Cei doi joaca impreuna in piesa „Revizorul“ („The Guvernamental Inspector“) de Gogol, care va avea reprezentatii la Teatrul Majestic, in cadrul festivalului Edinburgh Fringe, pana pe 27 august. Potrivit editiei online a publicatiei scotiene Scotsman, Mihaita si-ar fi recunoscut fapta petrecuta in camera sa de la hotelul Holyrood Road, joi noapte.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.