Cum moda este unul dintre cele mai importante lucruri pentru vedetele de la Hollywood, iar unele sunt chiar “fashion - addict”, iata ca, de cativa ani incoace, a fi gravida este un "must have".

Sarcina lui Naomi Watts a iesit
Cum moda este unul dintre cele mai importante lucruri pentru vedetele de la Hollywood, iar unele sunt chiar “fashion - addict”, iata ca, de cativa ani incoace, a fi gravida este un "must have".

Sarcina lui Naomi Watts a iesit la iveala din intamplare, cand un designer de la casa de moda Escada declara ca-i va acoperi acesteia butica de mamica pentru Oscaruri. “Am vrut sa tin secret pentru ca sunt atatea lucruri pentru care sa-ti faci griji”, a declarat ea. “Am avut greturi matinale timp de patru saptamani, dar acum radiez!”. Bebelusul lui Naomi si al actorului Liev Schreiber ar trebui sa vina pe lume in luna august.

Salma Hayek si bogatul sau logodnic francez, in varsta de 44 de ani, Francois - Henri Pinault asteapta primul lor copil in vara acestui an. iii"Sirena Hollywood-uluiiii" a asteptat sa implineasca 40 de ani ca sa intre in randul familiilor.

Julia Roberts ar vrea sa fie insarcinata toata viata
In iunie, Julia Roberts va da nastere celui de-al treilea copil cu sotul sau Danny Moder. Cuplul, casatorit de cinci ani, are deja doi ge meni, Hazel si Phinnaeus. In ciuda zvonurilor ca ar exista unele probleme in viata celor doi, Danny nu a facut decat sa fie un tata indatoritor: “El ii maseaza picioarele, gateste si are gija de gemeni”, a spus un prieten al starului. “Julia glumeste spunand ca si-ar dori sa fie insarcinata toata viata”.



Top-model, chiar si cu burtica
La 32 de ani, Leonardo Di Caprio se pregateste sa fie tata. Iubita sa, modelul Bar Rafaeli, va naste vara aceasta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.