George Nedelcu dreseaza caini de doi ani si nici unul nu l-a „capsat“. Norocul omului s-a schimbat acum cateva zile cand incerca sa scape un maidanez de mania unui vecin. Suparat ca nu a putut sa omoare cainele, agresorul a muscat o buca
George Nedelcu dreseaza caini de doi ani si nici unul nu l-a „capsat“. Norocul omului s-a schimbat acum cateva zile cand incerca sa scape un maidanez de mania unui vecin. Suparat ca nu a putut sa omoare cainele, agresorul a muscat o bucata din degetul lui George.

Dupa doi ani de dresat caini, timp in care a reusit sa scape necapsat de vreun dulau, George Nedelcu a fost muscat zilele trecute de un om. Incercand sa scape un maidanez de la moarte, George s-a luptat cu un vecin din cartier care i-a smuls cu dintii o bucata dintr-un deget. Dupa o zi de spitalizare si aflat inca sub efectul antibioticelor, dresorul este hotarat sa-l aduca pe agresor, care nu se afla la prima abatere, in fata judecatorilor.

Povestea lui George incepe fix acum o saptamana. Iesind din scara blocului, undeva in zona Antiaeriana, el a vazut cum un vecin de cartier incerca sa omoare un maidanez. „L-a chemat la el, sa-i dea de mancare - am crezut eu. Apoi l-a intins pe asfalt, s-a suit cu picioarele pe el si a inceput sa-l stranga de gat“, povesteste George, parca retraind momentul. Cand a vazut intentiile agre sorului, tanarul dresor, de doar 22 de ani, a sarit in ajutorul cainelui. S-a luptat cat a putut cu atacatorul si cainele a scapat. Drept urmare, victima a devenit chiar el. De suparare ca nu a reusit sa omoare animalul si incercand sa scape mai repede de George, atacatorul l-a muscat cu toata forta de un deget. Atat de tare, incat a fost necesara o zi de spitalizare. Omul este inca socat ca dupa ce a scapat de furia atator caini a ajuns sa fie „capsat“ de un vecin. Iar cainele nu pare sa fi scapat definitiv. „L-am vazut zilele astea prin cartier si schiopata“, spune George. Cat despre agresor, el pare a fi recidivist. Unii vecini spun ca l-au mai vazut schilodind cainii din cartier.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.