Peste o suta de metri cubi de apa au inundat, ieri, putin dupa ora 11, statia de metrou „Piata Victoriei 2“. Vreme de cateva ore, gura de metrou s-a preschimbat, practic, intr-o cascada. Totul a pornit de la mai multe conducte fisurate,
Peste o suta de metri cubi de apa au inundat, ieri, putin dupa ora 11, statia de metrou „Piata Victoriei 2“. Vreme de cateva ore, gura de metrou s-a preschimbat, practic, intr-o cascada. Totul a pornit de la mai multe conducte fisurate, care nu au fost reparate la timp. Toti calatorii care au preferat sa nu ocoleasca pana la alta intrat serios la apa. Uimite de ce se intampla, zeci de persoane s-au oprit sa faca poze. La ora 12, apa din statia de metrou ajungea pana la glezne. Un ceas mai tarziu, accesul in metrou prin Piata Victoriei 2 a fost interzis.

Timp de o ora, doar doua angajate ale firmei de curatenie au incercat sa dea piept cu suvoaiele. Cand s-a constatat ca femeile sunt depasite de situatie, firma de salubritate si Metrorex au decretat mobilizarea. Asa au mai rasarit la locul dezastrului inca 20 de salahori. Din cauza canalizarii proaste, apa iesea din doua parti: si din tavan, si din canalizare. Mai multe magazine din statia de metrou au fost inundate. Abia la ora unu si jumatate angajatii Metrorex au venit si au montat o pompa speciala, dar apa ajunsese deja pe peron. Cand s-au vazut cu sacii in caruta, oamenii muncii si-au facut timp si pentru distractie. Au stat la poze pentru presa, au facut glume si, din cand in cand, la rugamintea unui cameraman, mai dadeau si apa.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.