O infrangere a Stelei la Urziceni, coroborata cu un egal sau o victorie a gazdelor in meciul CFR Cluj-Rapid, ar duce la o situatie inedita in etapa a 31-a a Ligii I. Atunci, Dinamo o intalneste, la Bucuresti, pe CFR, singurul rezultat favorabil &ldq
O infrangere a Stelei la Urziceni, coroborata cu un egal sau o victorie a gazdelor in meciul CFR Cluj-Rapid, ar duce la o situatie inedita in etapa a 31-a a Ligii I. Atunci, Dinamo o intalneste, la Bucuresti, pe CFR, singurul rezultat favorabil “cainilor” fiind... infrangerea. Explicatia este simpla: daca la finalul campionatului locul secund in Liga I va fi ocupat de ardeleni, si nu de Steaua, atunci „alb-rosii” au sanse sa fie cap de serie in turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor.

Suporterii dinamovisti, care si-au asumat felul de a fi al spartanilor, se vor gasi intr-o situatie delicata. Isi vor dori din tot sufletul ca razboinicii condusi de Mircea Rednic sa moara fara lupta, ceea ce, nu-i asa, ar contrazice din temelii imaginea pe care s-au muncit sa si-o creeze de la derby-ul cu Steaua incoace. Pentru nouazeci de minute, dinamovistul din tribuna (si nu numai) isi va lasa la garderoba sufletul de spartan si va redeveni roman, urmas al lui Decebal si Traian.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.