Astazi, isi inchide portile primul Targ International de Vesminte  Icoane si Obiecte Bisericesti organizat in Romania, la Romexpo, de catre agentia de relatii publice Media Scai.
Fara indoiala, aceasta manifestare, dincolo de ineditul ei,
Astazi, isi inchide portile primul Targ International de Vesminte Icoane si Obiecte Bisericesti organizat in Romania, la Romexpo, de catre agentia de relatii publice Media Scai.
Fara indoiala, aceasta manifestare, dincolo de ineditul ei, are si un rol practic, acela de a comercializa produse bisericesti dintre cele mai diverse, de a stabili legaturi intre producatori, comercianti si cumparatori. Importanta unui asemenea eveniment este data pe de o parte de numarul relativ mare de participanti - 50 de firme din Romania, Grecia, Rusia, Italia, Austria si Germania - iar pe de alta parte de miile de bucuresteni care l-au vizitat.
O vedeta a targului o reprezinta, fara indoiala, firma Grassmayr, producatoare de clopote, care este cea mai veche firma din lume in domeniu.
Primul clopot a fost turnat in 1599, la Tirol, ca o piatra de temelie pentru afacerea familiei Grassmayr.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.