Procurorul Flavius Craznic, din cadrul Parchetului General, a dispus, prin rechizitoriu, distrugerea drogurilor descoperite in februarie 2002 de autoritatile vamale de la Nadlac in masina Porsche care a ajuns ulterior in custodia Guvernului si in ca
Procurorul Flavius Craznic, din cadrul Parchetului General, a dispus, prin rechizitoriu, distrugerea drogurilor descoperite in februarie 2002 de autoritatile vamale de la Nadlac in masina Porsche care a ajuns ulterior in custodia Guvernului si in care, luna trecuta, s-au gasit 60 kg de heroina. Prin rechizitoriul de trimitere in judecata intocmit in dosarul nr.34/P/2002, procurorul Flavius Craznic mentioneaza ca, in temeiul art.18 din legea 143/2000, "drogurile ridicate in vederea confiscarii vor fi distruse cu exceptia contraprobelor".

Potrivit rechizitoriului, in 9 februarie 2002, autoritatile vamale de la Nadlac au descoperit in autoturismul marca Porsche, cu numarul de inmatriculare 34-FB-0376, cu care calatoreau cetatenii turci Ferdi si Sureyya Berirmen (tata si fiu), "126 de pungi din plastic in care se aflau 64,565 kg de heroina".

Analizele de laborator au confirmat ca in cele 126 de pachete se gasea heroina, fapt certificat si prin raportul de constatare tehnico-stiintifica depus la do sar. In documentul Parchetului se mai precizeaza ca dupa efectuarea analizelor de laborator au ramas 63.975 de kg de droguri dintre care 5 grame au fost pastrare drept contraproba.

(N.I.)




Fiica unei judecatoare din Galati, retinuta pentru proxenetism


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.