Las Vegasul gazduieste in aceasta noapte un nou meci al secolului. Oscar de la Hoya si  Floyd Mayweather se bat pentru titlul mondial la categoria mijlocie, versiunea WBC, dar in primul rand pentru cele 35 de milioane de dolari pusi in joc.
Las Vegasul gazduieste in aceasta noapte un nou meci al secolului. Oscar de la Hoya si Floyd Mayweather se bat pentru titlul mondial la categoria mijlocie, versiunea WBC, dar in primul rand pentru cele 35 de milioane de dolari pusi in joc.

MGM Grand Garden va gazdui cel mai important meci de box al ultimilor ani. Sub titlul „The World Awaits“ (lumea astepta) promotorii acestui eveniment au reusit sa starneasca un interes enorm in jurul meciului, in joc fiind peste 150 de milioane de dolari, mai mult decat economia unui stat din lumea a treia. In Romania, partida va putea fi urmarita duminica dimineata, de la ora 4, in direct pe TV Sport. Floyd „Pretty boy“ Mayweather (30 de ani), neinvins in 37 de meciuri (24 KO), va lupta cu nu mai putin celebrul Oscar „Golden Boy“ De La Hoya (34 de ani), 38 de victorii si patru infrangeri, castigatorul a sase centuri mondiale la sase categorii diferite. Daca primul are o bursa de doar 10 milioane de dolari, cel de-al doilea cu greu s-a lasat convins sa accepte lupta in schimbul a 25 de milioane.

In ciuda declaratiilor belicoase, cei doi au fost destul de linistiti la cantarul oficial, dozandu-si toata energia pentru marea confruntare. „Cred ca este adevarat ca acest baiat are nevoie sa primeasca o lectie buna de umilinta. Este foarte arogant, vorbeste urat si este lipsit de respect“, a spus Oscar de la Hoya, care are un singur meci disputat in ultimii doi ani si jumatate. „In ceea ce priveste oratoria sunt cel mai bun, dar sunt cel mai bun si in ring.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.

9AM recomanda:

Vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri?
Urmareste-ne si pe Facebook

TI-A PLACUT ACEST ARTICOL?

Aboneaza-te la 9AM pentru a primi articole similare.

Sau
Aboneaza-te prin