Cu sau fara voia „ultimului de pe lista, Ion Iliescu“, si a ciracilor sai politici, mai tineri sau mai copti, perioada post-decembrista a fost pigmentata de „pata de culoare“ a ortacilor care si-au facut simtita prezenta cu a
Cu sau fara voia „ultimului de pe lista, Ion Iliescu“, si a ciracilor sai politici, mai tineri sau mai copti, perioada post-decembrista a fost pigmentata de „pata de culoare“ a ortacilor care si-au facut simtita prezenta cu acuitatea unei dureri de dinti. Maine, minerii din zona Gorjului, aflati sub patronajul sindical al liderului Federatiei Nationale Mine-Energie, Marin Condescu, si-au programat un miting de protest in centrul municipiului Tg. Jiu, manifestatie ce se doreste a fi un antrenament pentru o eventuala viitoare mineriada. De asta data, motivul nemultumirii ortacilor olteni il constituie decizia guvernantilor de a transfera, spre privatizare, de la Ministerul Economiei si Finantelor catre AVAS cele trei complexuri energetice ale zonei:Turceni, Rovinari si Craiova. „Nici in momentul cand le-a infiintat nu am fost de acord si am protestat, inclusiv prin greva, asa cum, nici acum nu suntem de acord cu privatizarea acestor complexuri energetice“, a motivat liderul Marin Condescu nemultumirea celor peste 15.000 de mineri, care se si vad transformati in someri.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.