Viitorul nu suna tocmai bine pentru formatia antrenata de Ionut Popa. Constantin Deleanu, directorul SC Cotnari SA Iasi, a declarat ca nu mai doreste sa preia echipa de fotbal Poli Iasi. Motivul este ca suporterii Politehnicii au afisat un banner cu
Viitorul nu suna tocmai bine pentru formatia antrenata de Ionut Popa. Constantin Deleanu, directorul SC Cotnari SA Iasi, a declarat ca nu mai doreste sa preia echipa de fotbal Poli Iasi. Motivul este ca suporterii Politehnicii au afisat un banner cu un continut jignitor la adresa firmei iesene, suparati pe faptul ca Deleanu dorea schimbarea numelui „Poli” in „Podgoria Cotnari”, dar si schimbarea culorilor clubului. „Nu a mai fost niciun fel de negociere cu Cotnari in ceea ce priveste preluarea echipei“, a declarat primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, care este si presedintele de onoare al echipei Poli Iasi.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.