Dupa o logodna discreta, oficiata la Manastirea Cotmeana in luna septembrie a anului trecut, unul dintre cele mai frumoase cupluri mondene din Romania, Cristian Boureanu si Valentina Pelinel, au hotarat sa treaca intr-o noua etapa a relatiei lor. Ce
Dupa o logodna discreta, oficiata la Manastirea Cotmeana in luna septembrie a anului trecut, unul dintre cele mai frumoase cupluri mondene din Romania, Cristian Boureanu si Valentina Pelinel, au hotarat sa treaca intr-o noua etapa a relatiei lor. Cei doi au anuntat ca se vor casatori anul acesta, pe data de 22 iunie, adaugand insa ca este prematur sa discute despre nasi sau locul unde se va desfasura evenimentul. Cristian (33 de ani) si Valentina (25) s-au cunoscut intr-un club in decembrie 2004 si amandoi marturisesc ca a fost dragoste la prima vedere. Cand l-a vazut pe deputatul PLD, cea care avea sa devina logodnica lui a exclamat: “Uau, cine e barbatul asta?”, manifestandu-si dorinta de a-l cunoaste imediat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.