Delegatia Stelei a decolat, ieri dimineata, spre Sevilla, unde va incerca, astazi (ora 21.45), sa spele rusinea din partida tur, 0-2 impotriva formatiei antrenate de Juande Ramos. Cu exceptia lui Gigi Becali, care a anuntat ca pleaca in Italia pentr
Delegatia Stelei a decolat, ieri dimineata, spre Sevilla, unde va incerca, astazi (ora 21.45), sa spele rusinea din partida tur, 0-2 impotriva formatiei antrenate de Juande Ramos. Cu exceptia lui Gigi Becali, care a anuntat ca pleaca in Italia pentru a purta discutii cu o persoana importanta pe doua teme, fotbal si politica, nici unul dintre jucatorii sau antrenorii „ros-albastri“ nu a facut vreo declaratie pe aeroport.

Steaua a plecat, ieri, spre Oradea, pentru meciul de campionat cu UTA, pe traseu urmand a face o escala in Spania cu ocazia partidei retur cu FC Sevilla. Ajunsi la aeroportul Henri Coanda, toti componentii lotului au refuzat sa faca declaratii inainte de plecare. A vorbit, in schimb, patronul Stelei, Gigi Becali, care si-a anuntat prezenta la meci, dar nu inainte de a specifica faptul ca va face un drum pana in Italia. „Ma voi intalni cu cineva la care chiar si sefii de stat ajung greu. Vom lua cina impreuna.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.