Pentru prima oara in Romania, un producator scoate un album muzical care are si un regizor artistic. Interpreti: Stefan Iordache si Monica Anghel. Compozitor: Dani Iagnov. Textier: Andreea Andrei. Orchestratie: Ionel Tudor. Regizor artistic: Se

Pentru prima oara in Romania, un producator scoate un album muzical care are si un regizor artistic.

Interpreti: Stefan Iordache si Monica Anghel. Compozitor: Dani Iagnov. Textier: Andreea Andrei. Orchestratie: Ionel Tudor. Regizor artistic: Serban Marinescu. Producator: Pepino Popescu. Ce echipa!

Asadar, Stefan Iordache a ""comis-o"" din nou! Dupa Sanda Ladosi, actorul face duet cu Monica Anghel. Maestrul nu este un novice in arta muzicii. Pana acum, a facut cinci spectacole muzicale cu orchestra in fosa. In 1965, Stefan Iordache debuta in ""Au fost odata doua orfeline"", dupa celebrul roman ""Cele doua orfeline"" al lui Adolphe Philippe Da€™Ennery si Eug""ne Cormon. Era primul musical pe o scena de teatru din Romania, bineinteles! ""Este un mare curaj pentru mine sa cant cu Monica. Are o voce fabuloasa!"", ne-a spus Stefan Iordache. S-ar putea ca acest album sa insemne foarte mult si pentru Monica. Pana acum nimeni nu a ""exploatat-o"" la adevarata ei valoare!

Oricum, va fi un album minune pentru ""reputatii"" cantareti de pe piata muzicala mioritica. De altfel, este o lectie si pentru toti producatorii (cu casa sau fara casa). Nu-i putin lucru sa angajezi un regizor pentru un album muzical. Mai ales cand este vorba despre Serban Marinescu...


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.