Adrian Mutu si Cristi Chivu au avut evolutii apreciate in etapa a 11-a din Serie A. ""Briliantul"" a marcat un gol pentru Fiorentina si a fost notat cu 6,5 de agentia Datasport. Aceeasi nota a primit-o si fundasul Romei. FIORENTINA. Mutu a fost i

Adrian Mutu si Cristi Chivu au avut evolutii apreciate in etapa a 11-a din Serie A. ""Briliantul"" a marcat un gol pentru Fiorentina si a fost notat cu 6,5 de agentia Datasport. Aceeasi nota a primit-o si fundasul Romei.

FIORENTINA. Mutu a fost integralist la ""violeti"" si a inscris in minutul 26 al partidei castigate cu 3-1 in fata Atalantei. Romanul a fost apreciat pentru reusita sa, pentru alte ocazii si pentru mobilitatea de care a dat dovada in joc. ""Inca un gol important mai ales pentru ca a venit imediat dupa ce adversarii trecusera in avantaj"", a notat site-ul fiorentinanews.com. Celelalte doua reusite ale formatiei din Florenta au purtat semnatura lui Pazzini (a€™90 si a€™90+4). Bogdan Lobont nu a fost inclus in lotul pentru aceasta intalnire, el fiind operat la degetul mic de la mana dreapta, dupa o fractura suferita la un antrenament.

ROMA. La randul sau, Cristi Chivu a jucat 90 de minute pentru AS Roma in derby-ul cu AC Milan, castigat cu 2-1 de ""giallorossi"" chiar pe San Siro. ""Chivu formeaza alaturi de Mexes cuplul de fundasi centrali cel mai sigur din campionat. Greseste putin si cu jocul de cap poate da de furca oricui"", a scris Datasport. Pentru romani a inscris Totti (a€™7 si a€™83), in timp ce golul milanezilor a fost marcat de Brocchi (a€™56). ""Rossonerii"" se afla in plina criza, bifand a patra infrangere in ultimele 5 etape.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.