Bayer Leverkusen, adversara lui Dinamo in grupa B a Cupei UEFA, a fost invinsa pe teren propriu, 2-3 in fata lui Bayern München, in etapa 12 din Bundesliga. Bavarezii au deschis scorul prin Hasan Salihamidzici (a€™33), dar Ki
Bayer Leverkusen, adversara lui Dinamo in grupa B a Cupei UEFA, a fost invinsa pe teren propriu, 2-3 in fata lui Bayern München, in etapa 12 din Bundesliga.

Bavarezii au deschis scorul prin Hasan Salihamidzici (a€™33), dar Kiessling (a€™48) a egalat la doar doua minute dupa ce a fost introdus pe gazon. Pentru tanarul jucator al ""aspirinelor"" a fost primul gol in tricoul lui Leverkusen. Baietii lui Michael Skibbe au preluat conducerea in urma reusitei lui Athirson (a€™80), insa campioana Germaniei a revenit pe final si a punctat prin Demichelis (a€™83) si Pizzaro (a€™86). Leverkusen a bifat a cincea infrangere in campionat si ocupa locul 11 in clasament, cu 15 puncte. Nici bavarezii nu o duc foarte bine, ei aflandu-se doar pe pozitia a patra. In partida cu Bayern, antrenorul Michael Skibbe a trimis pe teren urmatorii jucatori: Butt - Schwegler, Madouni, Juan, Babici - Ramelow, Rolfes (a€™46 Kiessling) - B. Schneider (a€™71 Athirson), Barbarez, Barnetta - Voronin. Dinamo va juca impotriva lui Bayer Leverkusen la 29 noiembrie la Bucuresti, in etapa a 5-a din faza grupelor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.