Dupa ce in runda precedenta a trecut de Sahtiorul lui Mircea Lucescu, Dinamo Kiev n-a reusit decat o remiza, 1-1, sambata, in partida disputata pe terenul lui Karpati Lvov, in etapa a 14-a din campionatul Ucrainei. Maksim Satkih a deschis scorul

Dupa ce in runda precedenta a trecut de Sahtiorul lui Mircea Lucescu, Dinamo Kiev n-a reusit decat o remiza, 1-1, sambata, in partida disputata pe terenul lui Karpati Lvov, in etapa a 14-a din campionatul Ucrainei.

Maksim Satkih a deschis scorul pentru formatia din Kiev, in minutul 30, iar gazdele au restabilit egalitatea in minutul 88, prin Batista. Antrenorul Anatoli Demianenko, caruia presa ucraineana scrie ca i se cauta deja un inlocuitor, a trimis in teren urmatorii jucatori: Sovkovsi - Markovici, Rodrigo, Rodolfo, Nesmasnii - Yussuf, Mihalik, El Kaddouri, Gusev (a€™56 Belkevici), Rebrov (a€™73 Farkas) - Satkih. Romanii Florin Cernat si Cristian Irimia nu au fost inclusi in lotul pentru aceasta partida.

UN SINGUR SCOP. Atacantul Maksim Satkih a recunoscut ca el si coechipierii sai se gandesc deja la confruntarea cruciala cu Steaua, programata la 21 noiembrie la Bucuresti. ""Ne gandim deja la meciul decisiv cu romanii. Vom depune toate eforturile pentru a termina pe locul trei, pentru a prinde 16-imile Cupei UEFA. Totusi, verdictul se va da dupa meciul de la 6 decembrie, cu Real Madrid, de pe teren propriu"", a spus Satkih. Ucrainenii au nevoie de victorie in partida cu Steaua, in timp ce baietilor lui Cosmin Olaroiu le e suficient un rezultat de egalitate pentru a obtine matematic calificarea in 16-imile Cupei UEFA. In meciul tur de la Kiev, Steaua a invins cu 4-1.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.