In urma cu trei saptamani, Jurnalul National a prezentat un proiect al Primariei Sibiu, care vrea sa sacrifice singurul parc de amploare ramas neatins in zona centrala a orasului de dragul unei parcari. Primarul Klaus Iohannis a declarat la mijlocul

In urma cu trei saptamani, Jurnalul National a prezentat un proiect al Primariei Sibiu, care vrea sa sacrifice singurul parc de amploare ramas neatins in zona centrala a orasului de dragul unei parcari. Primarul Klaus Iohannis a declarat la mijlocul saptamanii trecute ca s-au obtinut si avizele de la Ministerul Culturii, asa ca distrugerea spatiului verde e de-acum legala!

Desi a primit avize negative de la toate comisiile de specialitate, inclusiv de la Comisia de Patrimoniu si Urbanism reunita in luna octombrie a.c. la Ministerul Culturii, parcarea proiectata in Parcul Cetatii din Sibiu, capitala europeana 2007, are acum avizele necesare pentru a fi realizata.

FACSIMIL. Copie dupa ordinea de zi a sedintei CNMI din 7.11.2006


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.