Pilotul roman Andrei Harnagea s-a clasat al saptelea, dupa sase etape parcurse in cadrul Campionatului European - Formula BMW (Rookie Cup). Rookie Cup desemneaza un clasament al pilotilor ce se afla la prima participare in Formula BMW. Harnagea ii de
Pilotul roman Andrei Harnagea s-a clasat al saptelea, dupa sase etape parcurse in cadrul Campionatului European - Formula BMW (Rookie Cup). Rookie Cup desemneaza un clasament al pilotilor ce se afla la prima participare in Formula BMW. Harnagea ii devanseaza pe pilotul rus si pe cel columbian, cu sanse reale de a ajunge intre primii cinci piloti ai Rookie Cup.
In ultimele doua curse, pilotul roman a reusit sa recupereze secunde pretioase, acesta izbutind, in ultima etapa desfasurata la Oschersleben, sa termine cursa la 3,9 secunde dupa ocupantul primului loc. Andrei Harnagea va participa si la calificarile Cupei Mondiale a Formulei BMW care vor avea loc in noiembrie, pe circuitul Ricardo Tormo din Valencia, la care vor participa toti pilotii Formulei BMW din SUA, Asia, Germania si Marea Britanie. Numai 23 dintre ei, insa, se vor califica pentru cursa.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.