Desi a trecut aproape o saptamana de cand Rapid a anuntat oficial achizitionarea lui Cristian Sapunaru si Ryan Griffiths, jucatorii Nationalului neaga ca ar fi ajuns la o intelegere cu giulestenii. Personajul principal al acestui caz este pres

Desi a trecut aproape o saptamana de cand Rapid a anuntat oficial achizitionarea lui Cristian Sapunaru si Ryan Griffiths, jucatorii Nationalului neaga ca ar fi ajuns la o intelegere cu giulestenii.

Personajul principal al acestui caz este presedintele Consiliului de Administratie al Nationalului, Constantin Iacov, care a incercat sa inregistreze transferurile cu data de 3 iulie 2006.
SCANDAL. Acordul dintre conducatorii Rapidului si Iacov a starnit deja o adevarata furtuna in cadrul clubului din Parcul cu Platani. Nemultumiti ca presedintele Iacov a negociat de unul singur si fara a detine semnaturile fotbalistilor, vicepresedintii Florin Ciobanu si Razvan Mihalache, care detin impreuna 50,5 din actiunile Nationalului, au luat foc. Cei doi sunt foarte aproape sa obtina retragerea dreptului de semnatura al lui Constantin Iacov. Mihalache l-a reclamat pe Iacov la LPF, acuzandu-l ca a incercat sa antedateze contractele de transfer ale lui Sapunaru si Griffiths, inregistrandu-le cu data de 3 iulie 2006. ""Este caz penal!"", a declarat presedintele LPF, Dumitru Dragomir. Cei doi fotbalisti ""bancari"" sustin ca n-au ajuns nici macar la un acord cu Rapid. ""Stiu ca sunt discutii intre cluburi, dar pe mine nu m-a contactat nimeni de la Rapid. Sunt in vacanta si daca ma vor sunt dispus sa ma asez la tratative"", a declarat stoperul Cristian Sapunaru. Din cate se pare, in aceeasi situatie se afla alti trei jucatori ai Nationalului, Ovidiu Herea, Mihai Panc si Daniel Ghindeanu, ale caror transferuri au fost negociate fara stiinta actionarilor.

""Nu stiu ce voi alege""

Jurnalul National: Ryan, se aude ca mergi la Rapid.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.