Dupa victoria cu 2-0 in fata Suediei si calificarea in ""sferturi"", presa germana a luat efectiv foc. ""Au prestat un joc demn de o campioana mondiala"", a titrat cotidianul Bild, continuand pe aceeasi linie a entuziasmului: ""Echipa Germaniei n
Dupa victoria cu 2-0 in fata Suediei si calificarea in ""sferturi"", presa germana a luat efectiv foc.

""Au prestat un joc demn de o campioana mondiala"", a titrat cotidianul Bild, continuand pe aceeasi linie a entuziasmului: ""Echipa Germaniei nu a evoluat doar bine, ci a avut momente extraordinare"". Pentru toata presa germana, eroul meciului a fost Lukas Podolski. ""A pus punctul pe i si a inscris ambele goluri"", scrie Tagesspiegel, in timp ce Allgemaine Zeitung a punctat sec: ""Poldi show!"". Peste toate insa, marea vedeta a devenit antrenorul Jurgen Klinsmann, criticat de toata lumea inainte de Mondial. ""Prelungirea contractului sau este doar o formalitate"", este de parere Bild. Totusi, nemtii au si o doza de ingrijorare, in perspectiva meciului cu Argentina. ""Ne ingrijoreaza apararea, care inca nu inspira incredere"", este de parere Allgemaine Zeitung. (Dragos Stoica, München)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.