Interamerican, una dintre cele mai importante companii de asigurari din Romania, cu o experienta de peste 10 ani pe piata locala, a aniversat un an de la lansarea primului spital privat din Romania, Euroclinic, parte integranta a retelei de asigurari
Interamerican, una dintre cele mai importante companii de asigurari din Romania, cu o experienta de peste 10 ani pe piata locala, a aniversat un an de la lansarea primului spital privat din Romania, Euroclinic, parte integranta a retelei de asigurari de sanatate Medisystem.
Conform reprezentantilor Euroclinic, acest spital a inregistrat de la deschidere si pana in prezent o crestere lunara cu 30% a activitatii sale interne. ''Interamerican a dorit sa se implice in sistemul de sanatate romanesc deoarece a crezut si crede in continuare in potentialul pietei asigurarilor private de sanatate din Romania'', a declarat Timo van Voorden, presedinte al Grupului Interamerican Romania. In ambulatorul Euroclinic au fost realizate 18.106 consultatii, investigatii si explorari. Dintre acestea, 17% au fost consultatii de medicina interna, 15% ORL, 15% ginecologie, 10% chirurgie generala si 7% pediatrie. De asemenea, dintre cele 610 operatii realizate in cadrul Spitalului Euroclinic, chirurgia generala ocupa 24% din totalul acestora.
In Maternitatea Euroclinic s-au nascut, pana in prezent, peste 120 de copii. ''Ne propunem ca, pana la finalul acestui an, sa crestem cu 3.000 numarul de pacienti tratati la Euroclinic'', a afirmat Radu Dop, directorul acestui spital. Acesta a adaugat ca ''respectul, grija deosebita fata de nevoile pacientilor, confortul maxim pe durata spitalizarii, tehnologia de ultima ora sunt motive intemeiate pentru un procentaj de 98%, care reprezinta gradul de satisfactie al pacientilor''.
Potrivit lui Radu Dop, Euroclinic ofera servicii medicale de medicina interna, reumatologie, pediatrie si neonatologie, oncologie, chirurgie pediatrica, cardiologie, neurologie, ortopedie, gastroenterologie, ginecologie, dermatologie, ORL, diabet si boli nutritionale, oftalmologie, urologie, endocrinologie, chirurgie generala, nefrologie, chirurgie cardiaca, pneumologie si chirurgie toracica.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.