Procesatorul de carne Kosarom Pascani a realizat anul trecut o cifra de afaceri de 69,5 milioane lei (19,2 milioane euro), in crestere cu circa 6% fata de 2004, in timp ce profitul brut s-a redus cu peste 17%, la 2,4 milioane lei (662.000 euro), potr
Procesatorul de carne Kosarom Pascani a realizat anul trecut o cifra de afaceri de 69,5 milioane lei (19,2 milioane euro), in crestere cu circa 6% fata de 2004, in timp ce profitul brut s-a redus cu peste 17%, la 2,4 milioane lei (662.000 euro), potrivit datelor financiare ale firmei. Cifra de afaceri de 19,2 milioane euro pentru procesatorul de carne Kosarom.
Kosarom produce circa 80 de sortimente de preparate din carne, materia prima fiind asigurata in cea mai mare parte din productia proprie. Firma face parte, alaturi de societatile Agricola Targu Frumos, Suinprod Roman si Avi Top Iasi, din grupul de firme Kosarom, unul dintre cei mai importanti producatori de preparate din carne din Romania.
Suinprod Roman se ocupa cu cresterea si ingrasarea porcilor, iar Agricola Targu Frumos exploateaza peste 3.000 de hectare de teren arabil si detine si o ferma de crestere a bovinelor. Avi Top este profilata pe cresterea si abatorizarea puilor.
Grupul Kosarom, infiintat in anul 1992, mai detine doua fabrici de nutreturi combinate la Tomesti (Iasi) si Roman (Neamt) pentru producerea furajelor necesare cresterii animalelor. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.