Tae Bo este o metoda de antrenament conceputa de campionul american de arte martiale, Billy Blanks. Combinatia de muzica, dans, aerobic si arte martiale te ajuta sa arzi mai multe calorii decat oricare alt sport.
In ultimii ani Tae Bo a deveni

Tae Bo este o metoda de antrenament conceputa de campionul american de arte martiale, Billy Blanks. Combinatia de muzica, dans, aerobic si arte martiale te ajuta sa arzi mai multe calorii decat oricare alt sport.
In ultimii ani Tae Bo a devenit alegerea celor care vor sa fie in forma si sa se distreze in acelasi timp. Milioane de femei din intreaga lume au avut rezultate extraordinare atat la sala, cat si acasa, folosind casetele video si DVD-urile cu programe de antrenament. Rezultatele incep sa se vada deja dupa primele cateva saptamani, mai ales daca tii si o dieta sanatoasa.
Te eliberezi de stress, slabesti si iti tonifici musculatura in acelasi timp. Rezistenta cardiovasculara si circulatia se imbunatatesc vizibil, inca de la primele antrenamente. Din pacate, in Romania, instructorii sunt in numar mic si doar cativa sunt profesionisti adevarati.

Dan Agathon, printre cursanti

Succesul orelor lui Razvan Protasievici a dus la producerea unui DVD cu programul sau de antrenament. Pe Razvan il stiti din revistele pentru femei sau din emisiunile TV la care a participat.
Are 25 de ani si este absolvent al ANEFS din anul 2004 cu specializarea Arte Martiale (Kick-Box). A practicat artele martiale timp de 7 ani si de 2 ani tine clase de Tae Bo si kick-box la cele mai bune sali din Bucuresti unde antreneaza numeroase VIP-uri. A lucrat ca dansator la emisiunea ''Surprize, Surprize'' in ultimii trei ani si ca model pentru Catalin Botezatu timp de 2 ani.
Razvan are o mama nu mai putin celebra, Rodica Protasievici, una dintre primele top-modele ale Romaniei, considerata una dintre cele mai frumoase femei din tara la momentul respectiv.
Cristian Margarit este in acest moment unul dintre cei mai cunoscuti consultanti in nutritie, cu peste 60 de articole publicate in reviste de specialitate.
Experienta si cunostintele sale au condus la colaborari cu cei mai exigenti clienti: vedete TV, importanti oameni de afaceri, sportivi de performanta, dar si persoane obisnuite, care doresc sa se simta si sa arate bine. Razvan Protasievici si Cristian Margarit formeaza la ora actuala o echipa imbatabila.
La lansarea DVD-ului pe care cei doi l-au scos pe piata, printre invitati s-a aflat si Dan Agathon, impreuna cu iubita, cantareata Silvia Stanciu. Fostul ministru al Turismului s-a declarat interesat de metodele de antrenament pe care le utilizeaza Razvan.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.