Politia a recuperat 11 milioane de lire sterline din totalul de 53 de milioane furate in timpul jafului din Kent, transmite Sky News. Politia din Kent a anuntat ca a realizat o "captura semnificativa de bani" in ultimele 24 de ore, dar a refuzat sa p
Politia a recuperat 11 milioane de lire sterline din totalul de 53 de milioane furate in timpul jafului din Kent, transmite Sky News. Politia din Kent a anuntat ca a realizat o "captura semnificativa de bani" in ultimele 24 de ore, dar a refuzat sa precizeze suma. Sky News crede ca aceasta ar fi de minim un milion de lire sterline.
Potrivit sefului politiei locale, Michael Fuller, peste 300 de politisti lucreaza pentru a gasi autorii jafului de la depozitul Securitas din Tonbridge, considerat cel mai mare jaf comis vreodata in Marea Britanie. De la comiterea jafului, politia a operat 17 arestari si a pus sub acuzare cinci persoane, efectuand, de asemenea, 20 de perchezitii in cadrul carora au fost confiscate peste 3500 de probe.
Politia a primit peste 2100 de apeluri de la public si 300 de persoane au dat declaratii cu privire la jaf. "Vom face tot ceea ce este omeneste posibil pentru a gasi banii furati si pe infractorii implicati", a declarat Fuller. "Vom face tot ce este necesar si vom merge oriunde in lume pentru a indeplini acest obiectiv", a adaugat acesta. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.