Fotbalist
Varsta: 28 ani A debutat la formatia Corvinul Hunedoara, de unde s-a transferat in 1997 la Rapid Bucuresti 2000: A fost achizitionat de Ajax Amsterdam In sezonul 2001/2002 a fost imprumutat de clubul olandez la Dinamo Bucuresti
Fotbalist
Varsta: 28 ani A debutat la formatia Corvinul Hunedoara, de unde s-a transferat in 1997 la Rapid Bucuresti 2000: A fost achizitionat de Ajax Amsterdam In sezonul 2001/2002 a fost imprumutat de clubul olandez la Dinamo Bucuresti Chinuit de un lant parca nesfarsit de accidentari, ghinioane sau probleme personale, Lobont pare sa reintre foarte repede in prim-planul fotbalului european. Rezerva la Ajax, portarul echipei nationale a facut la inceputul acestui week-end pasul catre campionatul italian, considerat poate cel mai puternic din lume. Desconsiderat si intrat in umbra la Amsterdam, Bogdan Lobont va juca pentru cunoscuta echipa italiana Fiorentina, unde a fost transferat pentru patru ani si jumatate. Sambata, fotbalistul roman a efectuat vizita medicala la clubul florentin, care se pare ca a platit lui Ajax suma de 1,5 milioane de dolari in schimbul sau. ""L-am scos pe Lobont din joben"", a declarat directorul general al Fiorentinei, extrem de satisfacut de achizitia reusita. Pentru transferul sau la unul dintre cele mai reprezentative cluburi din renumita Serie A, Jurnalul National il declara pe portarul echipei nationale a Romaniei, Bogdan Lobont, ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.