recuperarea restantelor pe care partidele din Alianta D.A le au in raport cu angajamentele pe care le-a facut in campania electorala. "Constat ca am schimbat oamenii lor cu oamenii nostri, dar am pastrat aceleasi metode. Le-am blamat in campania ele
recuperarea restantelor pe care partidele din Alianta D.A le au in raport cu angajamentele pe care le-a facut in campania electorala. "Constat ca am schimbat oamenii lor cu oamenii nostri, dar am pastrat aceleasi metode. Le-am blamat in campania electorala dar ne plac de cand ne-am instalat la guvernare", a replicat Basescu.
in domeniul sanitar presedintele a cerut Cabinetului Tariceanu sa elimine conflictul de interese in care se afla unii directori de spitale "care sunt fie deputati sau profesori universitari" si sa se renunte la inamovibilitatea acestora. Basescu a sustinut liberalizarea treptata a pietei energiei electrice, astfel incat sa nu se creeze monopolul unor companii pe energia ieftina provenita din hidrocentrale sau centrale nucleare. in plus, el a propus Guvernului sa scoata la concurs toate posturile de sef de vama si sa se asigure ca actiunile Petrom ajung in mana salariatilor acestei companii.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.