pe Calea serban Voda 211, din Capitala va poate scapa de multe neplaceri ce pot aparea mai tarziu. Costul unei consultatii este de 25 lei noi. in centru se fac masuratori ale densitatii osoase, exercitii fizice speciale sub indrumarea unui specialist
pe Calea serban Voda 211, din Capitala va poate scapa de multe neplaceri ce pot aparea mai tarziu. Costul unei consultatii este de 25 lei noi. in centru se fac masuratori ale densitatii osoase, exercitii fizice speciale sub indrumarea unui specialist in fiziokinetoterapie. "O femeie cu osteoporoza risca sa faca fracturi in orice clipa. Problema este ca pot aparea fracturi vertebrale, nu la maini sau la picioare. Structura corpului vertebral se rarefiaza, "cad" vertebrele. Fracturile la nivelul coloanei sunt foarte grave pentru ca din cauza lor sufera maduva spinarii, se lezeaza nervii, apar durerile, plus incapacitatea functionala a femeii - nu se mai poate descurca singura si devine dependenta de cei din jurul ei", explica prof. dr. Daniel Popescu, directorul Policlinicii cu plata nr. 3.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.