Banca Tiriac a redus dobanzile in lei la creditele acordate persoanelor fizice, incepand de ieri, informeaza un comunicat al bancii.
Astfel, dobanda in lei pentru MultiCredit, imprumut destinat celor care doresc sa achizitioneze produse si ser

Banca Tiriac a redus dobanzile in lei la creditele acordate persoanelor fizice, incepand de ieri, informeaza un comunicat al bancii.
Astfel, dobanda in lei pentru MultiCredit, imprumut destinat celor care doresc sa achizitioneze produse si servicii pentru nevoi personale in limita a 5.000 de euro, s-a diminuat de la 14% la 13% pe an pentru clientii cu cont de salarii si de la 15% la 14% pentru clientii cu cont curent.
La MultiCreditPlus, credit pentru nevoi personale de pana la 10.000 de euro si cu perioada de rambursare cuprinsa intre un an si cinci ani, dobanda fixa a scazut cu un punct procentual, la 13% pentru clientii cu cont de salarii, respectiv 14% pentru contul curent. Dobanda variabila la acest serviciu a fost si ea diminuata cu un punct, pana la 13% (cont de salarii) si 17% (cont curent). Al treilea produs din gama creditelor pentru nevoi personale, MultiCredit Extra, prin care se pot obtine pana la 30.000 de euro pe maximum 15 ani, are o dobanda variabila de 14%, mai mica cu doua puncte procentuale decat cea anterioara.
Dobanda la Creditul Metro, pentru achizitionarea bunurilor de folosinta indelungata in reteaua magazinelor Metro, a inregistrat o scadere de un punct, fiind in prezent de 13% pe an la Contul Central (cont de salarii) si de 14% pe an la contul curent.

Dobanda la depozite se mentine la 8% pe an

De ieri, banca a modificat si dobanzile la depozite. Dobanda pentru depozitele la vedere este mentinuta la 0,25%. Pentru persoanele fizice, dobanzile la termen, la o luna si la 3 luni raman la 7%. La 6 luni, dobanda a fost coborata de la 7,5% la 7,25%. La 12 luni dobanda a ramas la 8%. Pentru persoanele juridice dobanda este de 8% pe an.
Banca a operat scaderi mai importante la dobanzile la valuta. Dobanda pentru depozitele in dolari la termen a fost scazuta cu 0,25%.
Dobanda la depozitele in euro la 12 luni a scazut de la 4,25% la 3,75%.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.