Tenismanul nascut la Mallorca si antrenat de varul sau, Toni, a trecut in semifinale de liderul mondial, Roger Federer. REACTIE. ""Am visat mereu sa castig acest turneu. A fost o finala grea, dar foarte frumoasa"", a spus spaniolul imediat dupa


Tenismanul nascut la Mallorca si antrenat de varul sau, Toni, a trecut in semifinale de liderul mondial, Roger Federer.
REACTIE. ""Am visat mereu sa castig acest turneu. A fost o finala grea, dar foarte frumoasa"", a spus spaniolul imediat dupa incheierea meciului, dupa care nu si-a putut stapani lacrimile. Debutant la celebra competitie pariziana, Nadal a fost incurajat din lojele arenei ""Phillipe Chatrier"" chiar de catre Regele Spaniei, Juan Carlos, care i-a strans mana la cateva momente dupa izbanda. Intr-una dintre celelalte loje, Ion Tiriac a urmarit finala alaturi de prezentatoarea emisiunii ""Surprize, Surprize"", Andreea Marin, cei doi fiind surprinsi deseori de camerele numeroaselor posturi tv.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.