Un politist de la Politia comunitara Busteni a murit, iar alte trei persoane au fost grav ranite intr-un accident de circulatie care a avut loc vineri seara in apropierea localitatii Poiana Tapului. Potrivit informatiilor oferite de Inspectoratul Gen
Un politist de la Politia comunitara Busteni a murit, iar alte trei persoane au fost grav ranite intr-un accident de circulatie care a avut loc vineri seara in apropierea localitatii Poiana Tapului. Potrivit informatiilor oferite de Inspectoratul General al Politiei, in jurul orei 20.25, Silviu B., de 23 de ani, agent in cadrul Biroului Ordine Publica al Politiei Sinaia, aflat in afara orelor de program, conducea un autoturism Dacia 1310 pe DN 1, dinspre Ploiesti spre Brasov.
Din cauza neadaptarii vitezei, intr-o curba politistul a pierdut controlul masinii care a intrat pe contrasens si a lovit in plin un tractor cu semiremorca care se deplasa regulamentar. In urma impactului a murit politistul Eugen M. de 41 de ani si au fost grav raniti Silviu B., Alina Florentina J., de 26 de ani si Cristina N, de 18 ani, toti din Busteni.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.