Dupa mai mult de zece ani de munca in slujba stimularii apetitului de ras al romanilor, Leana, Costel si Axinte si-au putut permite "cuiburi" in care in fiecare zi sa se simta linistiti si relaxati ca-n Vacanta Mare. Toti trei s-au stramutat in Bucu

Dupa mai mult de zece ani de munca in slujba stimularii apetitului de ras al romanilor, Leana, Costel si Axinte si-au putut permite "cuiburi" in care in fiecare zi sa se simta linistiti si relaxati ca-n Vacanta Mare. Toti trei s-au stramutat in Bucuresti si si-au construit case de invidiat in ceea ce priveste rafinamentul si bunul gust. Mugur Mihaescu si Radu Pietreanu s-au mutat deja in noile stabilimente. Spre deosebire de Florin Petrescu, ultimul venit in trupa, care inca mai "adasteaza" intr-un apartament de lux, asteptand cu sufletul la gura ca si a sa vila sa fie gata cat de curand. Libertatea a apelat la opinia unui expert, presedintele Companiei Internationale Imobiliare Speranta S.R.L., Victor Marinescu , pentru a afla cat de mult i-au costat pe cei trei "cuibusoarele" familiale ridicate cu truda a mii de spectacole.

"Mezinul" familiei, Florin Petrescu are si el o vila in localitatea Rosu (in apropierea lacului cu acelasi nume), insa pana sa fie catalogata drept frumoasa mai are de muncit. La vila sa se lucreaza de zor, de asemenea, la curtea sa, deocamdata neamenajata. Insa pana sa se bucure de a sa vila, cea mai mare din intreaga familie Vacanta Mare, Florin se bucura de vecinii sai, caci sta peste strada de Ovidiu Ioanitoaia (Antena 1) si pentru linistea noptilor sale, aproape de locuinta campionului nostru de arte martiale Catalin Zmarandescu. Florin Petrescu mai detine si un luxos apartament intr-un cartier rezidential de pe Calea Grivitei, el avandu-l printre vecini chiar pe primul-ministru Calin Popescu Tariceanu. In acelasi bloc a locuit pana de curand si Mugur Mihaescu.

Au impreuna si o vila in Azuga

Cum nu se pot desparti prea mult nici in afara scenei sau platourilor de filmare, "familia" Vacanta Mare mai detine in comun o frumoasa vila la marginea statiunii montane Azuga, pe drumul dinspre partia Sorica.
Constructia a fost ridicata abia la sfarsitul anului trecut. Aici este locul unde isi dau intalnire cei trei colegi si prieteni de fiecare data cand au nevoie se inspiratie, liniste si aer curat, faimoasa fiind calitatea aerului din Azuga.
Desi aparent este izolata de restul localitatii sus-amintite, casa se bucura de toate facilitatile oferite de civilizatie: gaze, apa, curent electric.
Fiecare din membrii trupei detine in cadrul vilei cate un dormitor, iar cateva camere au fost "personalizate", fiind botezate cu numele ce i-au facut celebri: "Leana", "Costel", "Axinte". Multe din numerele indragite ale trupei au fost puse la punct in acest decor mirific.

Mugur Mihaescu, cel care aproape s-a identificat cu popularele sale personaje Garcea si Leana lu’ Partag, s-a mutat anul trecut in "poligonul" VIP-urilor din zona bucuresteana Pipera. El si-a ridicat aici o casa superba, cu gradina imensa, de peste 1.000 metri patrati, cu piscina interioara, living urias cat pentru a gazdui o nunta, cu un paraias ce-i strabate curtea si casa, jacuzzi, loc pentru un cinematograf in aer liber si garaj spatios pentru Volkswagen-ul sau Touareg si alintatul familiei, una din vedetele soselelor din intreaga tara, un Lamborghini Gallardo. Care deocamdata, pana cand va fi asfaltata strada pe care locuieste Mugur, infrunta valuri de noroi si gropi imense. La noua casa s-a muncit doi ani de zile, timp in care familia Mihaescu (Mugur, sotia Rodica si fiica Ivona) au schimbat vreo cinci locuinte si si-au vandut supervila (pe care a ridicat-o acum cinci ani) din centrul Craiovei.
Radu Pietreanu, indragitul Costel Partag, a parasit in urma cu doi ani Craiova pentru a se muta in Capitala, in apropierea Gradinii Zoologice (Padurea Baneasa), de asemenea un cartier plin ochi cu personalitati. Desi are o curte micuta, zona unde locuieste este faimoasa datorita preturilor extrem de ridicate mai ales ca se afla in vecinatatea padurii sus-amintite. Loc cu care este familiarizat prin una din marile lui pasiuni, Radu fiind mare iubitor de campanii vanatoresti in codrii tarii. Nici strada pe care locuieste Radu Pietreanu nu este inca asfaltata, insa pentru vedeta de televiziune acest lucru nu reprezinta o problema. Asta mai ales datorita faptului ca strabate colbul soselei la volanul unui imens Toyota Land Cruiser. Este bine cunoscuta zgarcenia cu care Radu dezvaluie amanunte despre viata privata si modul in care evita sa se "desfa-soare" in public. Poate de aceea si-a imprejmuit casa cu un imens gard.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.