Ploile torentiale cazute ieri au facut ravagii in toata tara. La Bucuresti circulatia a fost ingreunata, iar multe strazi si pasaje au fost blocateO tornada de mici dimensiuni a trecut ieri dupa-amiaza in zona comunei ialomitene Movilita, lasand 15 c
Ploile torentiale cazute ieri au facut ravagii in toata tara. La Bucuresti circulatia a fost ingreunata, iar multe strazi si pasaje au fost blocateO tornada de mici dimensiuni a trecut ieri dupa-amiaza in zona comunei ialomitene Movilita, lasand 15 case fara acoperisuri. Vartejul a mai smuls turla si gardul Bisericii "Sf. Dumitru" .
Zeci de locuinte din comunele doljene Varvoru de Jos si Tuglui au fost inundate.
In Buzau, drumul interjudetean 102B care face legatura intre localitatea Cislau si Valenii de Munte a fost inchis din cauza distrugerii podului din zona Calvini. Drumul National 10 Buzau-Brasov a fost inchis, ieri, din cauza caderilor de bolovani in zona Nehoiu-Siriu. Din cauza debitului crescut, paraul Valea Nehoiului, afluent al raului Buzau, a iesit din matca, provocand inundatii in catunul Albinari. Din cauza surparii unui mal si a riscului de daramare a imobilelor, trei familii au fost evacuate din casele in care locuiau. In Vrancea, Drumul National 2 L Tisita-Soveja este blocat in dreptul comunei Racoasa, dupa ce viiturile de pe raul Susita au distrus, pe o lungime de 50 metri, partea carosabila.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.