Droguri. Bautura. Bulimie. Depresie. Asa se explica starea deplorabila a multor vedete de la Hollywood. Spre deosebire de fotografiile din reviste, care ne infatiseaza celebritati sclipitoare, ce defileaza pe covoare rosii in timpul evenimentelor cu

Droguri. Bautura. Bulimie. Depresie. Asa se explica starea deplorabila a multor vedete de la Hollywood. Spre deosebire de fotografiile din reviste, care ne infatiseaza celebritati sclipitoare, ce defileaza pe covoare rosii in timpul evenimentelor cu staif din Cetatea filmului, pozele facute de paparazzi ne dezvaluie adevarata fata a celebritatilor.Fosta vedeta sexy a serialului "Victoria’s Closet", KIRSTIE ALLEY suporta comparatia cu o balena esuata pe plaja. "Subtirimea" sa cantareste, de cand s-a pus pe infulecat, vreo 150 kg.

LIZA MINNELLI s-a inteles intotdeauna bine cu sticla, motiv pentru care a si facut dese vizite la dezalcoolizare. Iar dupa cel de-al patrulea divort a cazut din nou in patima alcoolului.

O alta vedeta care a legat prietenii stranse cu alcoolul e KATHLEEN TURNER, fost sex simbol si partenera de filme a lui Michael Douglas. La 51 de ani, actrita a ajuns sa se-mbete in public.

O data cariera incheiata, s-a instalat depresia. Iar pentru vindecarea acesteia TINA TURNER crede ca trebuie sa apeleze la ajutorul sampaniei, al vinului si al tequillei. Cei trei "tovarasi" i-au tinut companie in timpul unei "libatii" dintr-un restaurant de pe Riviera franceza. Dupa cateva pahare, cantareata era atat de afumata, incat a uitat de probleme...

Bautura l-a bagat pe NICK NOLTE la racoare. Dupa ce-a urcat "afumat" la volan, politia l-a invitat pe actorul de 64 de ani sa viziteze "mititica", apoi i-a deschis proces si l-a fortat sa se duca la intrunirile "Alcoolicilor Anonimi".

ETHAN HAWKE a fost vinovat ca mariajul lui cu Uma Thurman a luat sfarsit, dar asta nu l-a impiedicat sa sufere si sa se... degradeze dupa divort, slabind si imbatranind, parca in ritm accelerat.

Urate de amorul artei

CHARLIZE THERON si PENELOPE CRUZ au, poate, cele mai "reusite" fete de staruri decazute, dar nu e decat un aranjament menit sa le aduca pe frumoasele actrite mai aproape de personajele interpretate. Pentru rolul din "Monstru", Charlize a acceptat sa se ingrase si sa se urateasca prin cateva "tuse" de machiaj, in timp ce Penelope a purtat o peruca oribila si nici un pic de machiaj pentru a da credibilitate rolului din "Gothika.

Cazul cantaretei de culoare WHITNEY HOUSTON e de notorietate: 20 de ani de droguri au adus-o aproape de moarte. Departe de imaginea de diva afisata prin anii ’90, ea afiseaza acum un trup chinuit, foarte slab, si un chip de om bolnav. In plus,
a-nceput sa cheleasca si ii cad dintii.

Arestat pentru posesie de droguri, ROBERT DOWNEY JR. a jurat ca se lasa de prizat, dar n-a facut-o. Calista Flockhart, care i-a fost colega in "Ally McBeal", a-ncercat sa-l ajute, internandu-l la dezintoxicare.

Balansand intre accese bulimice si anorexie, CHRISTINA RICCI e ba posesoarea unui trup tras prin inel, ba a unuia umflatel, tras prin... pijamale menite sa-i mascheze rotunjimile. Despre problemele ei de greutate a vorbit Libertatii la un moment dat si Radu Teodorescu, romanul prin a carui sala de fitness trec zeci de staruri. Christina i-a fost clienta cu cativa ani in urma.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.