GFI a lansat MailEssentials pentru Exchange/SMTP 11. Versiunea include verificare SURBL, pentru a detecta spam-ul bazat pe URL-uri in textul mesajului, protectie sporita impotriva atacurilor asupra directoarelor si poate selecta e-mail-urile prov


GFI a lansat MailEssentials pentru Exchange/SMTP 11. Versiunea include verificare SURBL, pentru a detecta spam-ul bazat pe URL-uri in textul mesajului, protectie sporita impotriva atacurilor asupra directoarelor si poate selecta e-mail-urile provenite de la persoanele care nu le-au mai scris niciodata utilizatorilor. GFI MailEssentials ofera protectie impotriva spam-ului la nivel de server si elimina nevoia instalarii si actualizarii software-ului antispam pe fiecare desktop. Programul utilizeaza analiza Bayesian si are capacitatea de a adapta automat mediul de e-mail pentru a imbunatati in mod constant detectarea mesajelor spam. (Cristian Ionita)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.