EVENIMENTE. Disputa a debutat furtunos, oaspetii deschizand rapid scorul dupa o greseala de plasament a portarului Curca. Trupa lui Razvan Lucescu s-a aruncat in atac, dar a izbutit egalarea in urma unei faze norocoase. Rapid si-a asediat adversarul
EVENIMENTE. Disputa a debutat furtunos, oaspetii deschizand rapid scorul dupa o greseala de plasament a portarului Curca. Trupa lui Razvan Lucescu s-a aruncat in atac, dar a izbutit egalarea in urma unei faze norocoase. Rapid si-a asediat adversarul inca din startul reprizei secunde, Buga ratand un penalty acordat usor dar in minutul 86 oaspetii au facut 2-1. Dupa doua minute, Badoi a egalat. Rapidul poate invoca si ghinionul, elevii lui Lucescu jr. demonstrand ca nu pot sari un anume prag psihologic.
NERVI. Finalul a fost extrem de agitat. Portarul lui Apulum, Minca, a fost bombardat cu monede, brichete si scaune, iar arbitrul Stanisteanu a fost scuipat si luat la tinta cu monede de la tribuna oficiala. Fostul antrenor al ardelenilor Alin Artimon a fost fortat de jandarmi sa paraseasca tribuna oficiala imediat dupa ce salutase golul lui Galdean si a starnit furia suporterilor giulesteni, care au aruncat in el cu pahare pline cu suc. (Lucian Dobrater)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.