Daca ati iesit din iarna cu cateva kilograme in plus, gimnastica va va ajuta sa va recapatati forma. Timpul nu este o problema, pentru ca daca nu puteti sa mergeti regulat la o sala de fitness, faceti acasa cateva exercitii de gimnastica. In fiecare
Daca ati iesit din iarna cu cateva kilograme in plus, gimnastica va va ajuta sa va recapatati forma. Timpul nu este o problema, pentru ca daca nu puteti sa mergeti regulat la o sala de fitness, faceti acasa cateva exercitii de gimnastica. In fiecare zi pastrati-va cel putin trei minute pentru sport. Pentru gimnastica de dimineata nu trebuie decat sa va eliberati un colt din casa unde sa aveti spatiu pentru efectuarea exercitiilor. Cele care nu au spatiu suficient pot face gimnastica in pat. Intinsa pe spate, incrucisati degetele, trageti bratele deasupra capului si incordati picioarele. Apoi puneti bratele in crucis si ridicati genunchii spre abdomen.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.