Patronul Stelei, Gigi Becali, sustine ca principalul finantator al FC Rapid, George Copos, a primit de pomana Stadionul Giulesti in administrare printr-o Hotarare de Guvern.
Vicepremierul il sfatuieste pe presedintele stelist sa citeasca mai a
Patronul Stelei, Gigi Becali, sustine ca principalul finantator al FC Rapid, George Copos, a primit de pomana Stadionul Giulesti in administrare printr-o Hotarare de Guvern.
Vicepremierul il sfatuieste pe presedintele stelist sa citeasca mai atent actul emis de Executiv.
"Eu fac investitii, platesc sute de mii de dolari chirie, iar lui ii da stadionul, ca este vicepremier. Au semnat Tariceanu, Dobre si cu Ionut Popescu. Am facut oferta de 10,5 milioane de dolari pentru Hilton si mi s-a respins. Copos a facut oferta de 500.000 si sunt in negocieri", a spus Becali.
Patronul clubului Rapid, George Copos, l-a sfatuit pe Gigi Becali sa citeasca mai atent Hotararea de Guvern. "Gigi e un om extraordinar, eu ii doresc tot binele din lume si ii transmit sa nu fie frustrat pentru ca nici eu nu sunt foarte fericit. El trebuie sa se uite mai bine in Hotararea de Guvern, pentru ca stadionul a fost trecut in administrarea CS Rapid. Adica clubul care are sectii de atletism, haltere si box. CS nu are nici o legatura cu FC Rapid", a explicat Copos.
In ceea ce priveste licitatia pentru Hotelul Hilton, George Copos a explicat ca nu a contat numai suma de bani, ci trebuiau indeplinite si o serie de alte conditii. "Ministerul Transporturilor a anuntat licitatia in luna octombrie a anului trecut, iar atunci Ana Hotels a cumparat, printre altii, caietul de sarcini. Situatia este destul de complexa in astfel de cazuri, pentru ca sunt o serie de conditii care trebuie indeplinite, printre care sa ai si experienta in industria hoteliera. Acum Ana Hotels a depus doua oferte si discuta in limitele legii cu proprietarul. Eu nu am nici o legatura in aceste discutii. Dar Gigi arunca niste chestii din astea in apa si imi pare rau pentru ca el chiar este un baiat extraordinar", a mentionat Copos.
George Copos a spus ca nu se pot compara bazele sportive ale echipelor Steaua si Dinamo cu cea a Rapidului: "Luam un elicopter si mergem sa vedem de sus ce are Steaua in complexul din Ghencea, ce are Dinamo in «Stefan cel Mare» si la Saftica si ce are sarmanul Giulesti. Ei au mii si mii de metri patrati, zeci de terenuri de antrenament, complexuri uriase, in vreme ce Giulestiul are doar un petic de gazon pe care si pe acela l-am facut eu. Asa ca sa ii mai lase in pace pe amaratii astia de giulesteni".
Presedintele CS Rapid, Mihai Zaharia , a confirmat faptul ca stadionul nu se afla in administrarea clubului de fotbal si a adaugat ca FC Rapid plateste o suma de bani ca orice chirias pentru folosirea stadionului Giulesti.
Presedintele CS Rapid a mentionat ca patronul Gigi Becali nu plateste chirie de ordinul sutelor de mii de dolari pentru stadionul din Ghencea, asa cum sustine. "Becali plateste doar 10.000 de dolari pe an chirie, atat. E un nebun, va spun eu ca nu plateste sute de mii de dolari pe an cum spune. El nu are nimic la stadionul din Ghencea, cum nu are nimic nici domnul Copos aici. Amandoi sunt chiriasi, ca sa spun asa. Ba mai mult, domnul Copos a facut si investitii, a bagat 180.000 de euro in gazon", a subliniat Zaharia.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.