Nu te cicalesc, nu refuza si nici nu le doare capul cand le ceri sa faca sex. Suficiente motive, cred din ce in ce mai multi barbati, sa inlocuiesti clasica sotie cu o papusa sofisticata. In SUA si in Europa, femeile din silicon, care imita aproape l

Nu te cicalesc, nu refuza si nici nu le doare capul cand le ceri sa faca sex. Suficiente motive, cred din ce in ce mai multi barbati, sa inlocuiesti clasica sotie cu o papusa sofisticata. In SUA si in Europa, femeile din silicon, care imita aproape la perfectiune fiintele vii, se bucura de tot mai multa apreciere. Producatorii acestora incearca sa imbunatateasca si mai mult aspectul acestor papusi, iar in cativa ani ar putea aparea adevarati roboti umani, creati special pentru a oferi placere sexuala.
O companie americana a fost prima care, in urma cu aproape 10 ani, a scos pe piata aceste accesorii sexuale. Atunci se credea ca este vorba de niste simple "jucarii", insa in ultimii ani asistam la un adevarat fenomen in SUA si multe tari europene, barbatii gasin-du-le acestor papusi sexuale mult mai multe calitati decat femeilor in carne si oase. In urma cu cateva luni, un inventator german a scos pe piata "Androsex", cum si-a botezat creatia.
"Sunt realizate din silicon care imita consistenta pielii, iar in interior se gasesc dispozitive electronice si organe sexuale. Papusa mea respira pe gura sau pe nas si ii bate inima", explica doctorul Michael Halle, cel care a creat "Androsex".
Modelele sunt manevrate prin telecomanda, iar clientii pot alege culoarea pielii, a parului, marimea sanilor sau trasaturile fetei. "Pot semana cu orice femeie reala. Am avut cereri ca Androsex sa semene cu Britney Spears sau cu Madonna", explica Michael Halle.
Modelul de baza costa 5.280 de euro, iar in functie de cerintele clientilor un exemplar poate depasi 6.500 de euro. Papusa practica sex oral sau normal, are clitoris si, la cerere, himen sau punctul G. Cand au orgasm, in functie de prestatia "partenerului", pielea jucariei se incalzeste, cu exceptia picioarelor.
Michael Halle a declarat intr-un interviu acordat cotidianului "Bild" ca lucreaza deja la un nou model care nu va mai putea fi deosebit de o femeie adevarata. In plus, compania infiintata de inventatorul german a promis ca pana la sfarsitul anului va scoate pe piata si varianta masculina a papusii. La cerere, acestuia ii va creste chiar si barba. Pretul barbatului care nu va obosi niciodata nu a fost comunicat, dar se asteapta sa coste cu cel putin 1.000 de euro mai mult.

In SUA, o astfel de jucarie costa 6.500 de dolari

Compania californiana Abyss Creations a fost prima care, in 1996, a lansat acest tip de jucarii erotice. Papusile sunt realizate complet din silicon si au par natural. Reprezentantii companiei spun ca siliconul ofera o senzatie mult mai apropiata de realitate, dar este si mai scump. De altfel, pretul pentru o "Real Doll" nu este tocmai la indemana: 6.499 de dolari la care se adauga taxele postale. Papusile sunt fabricate pe baza unui schelet, ceea ce permite crearea foarte fidela a detaliilor anatomice. Fiecare papusa a fost conceputa dupa formele si detaliile unui model real. Conform reprezentantilor companiei, clientii pot sa-si creeze singuri accesoriul sexual alegand corpolenta, forma si marimea sanilor, parul si chiar culoarea unghiilor papusii.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.