Dupa 36 de ore de ploaie neintrerupta, meciul contra ""marinarilor"" s-a disputat si el sub auspiciile potopului, care nu mai contenea sa pice din cer. Unicul gol al meciului i-a apartinut lui Cursaru, care a reluat cu capul un balon aruncat la intam
Dupa 36 de ore de ploaie neintrerupta, meciul contra ""marinarilor"" s-a disputat si el sub auspiciile potopului, care nu mai contenea sa pice din cer. Unicul gol al meciului i-a apartinut lui Cursaru, care a reluat cu capul un balon aruncat la intamplare.
ANGAJAMENT. Dupa meci, antrenorul moldovenilor, Cristi Popovici, a recunoscut ca indicatiile sale nu prea aveau cum sa conteze: ""Este o victorie doar a jucatorilor. Indicatiile de pe margine nu puteau conta prea mult in asemenea conditii meteo. Speram ca pana la sfarsitul campionatului sa acumulam punctele necesare pentru a evita retrogradarea"". De partea cealalta, Petre Grigoras si-a exprimat temerea ca jucatorii sai sa nu fie prea obositi pentru finala Cupei. ""Mai mult nu se putea pe un asemenea teren. A fost o partida de polo. Imi doream ca terenul sa fie bun si astfel sa ne pregatim pentru jocul de miercuri, cu Dinamo"", a zis tehnicianul.
De fapt, constantenii au jucat mai mult cu gandul la finala Cupei Romaniei, cu Dinamo, programata miercuri, dorindu-si foarte mult sa-si treaca in cont primul trofeu din palmares.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.