Cei mai mari jucatori de fotbal ai lumii se reunesc in noul spot Pepsi, ce va putea fi urmarit incepand din aceasta luna si in Romania.
Ultimul spot Pepsi, intitulat "Surf" si regizat de Tarsem Singh, aduce impreuna unele din cele mai mari n
Cei mai mari jucatori de fotbal ai lumii se reunesc in noul spot Pepsi, ce va putea fi urmarit incepand din aceasta luna si in Romania.
Ultimul spot Pepsi, intitulat "Surf" si regizat de Tarsem Singh, aduce impreuna unele din cele mai mari nume din lumea actuala a fotbalului. David Beckham, Thierry Henry, Robero Carlos, Raul Gonzales, Ronaldinho, Fernando Torres si Rafael Van Der Vaart isi dovedesc aptitudinile de fotbalisti, intr-un context cu totul nou - manevrand cu dexteritate placile de surf intr-un show ametitor. "Cateodata e dificil sa joci fotbal pe iarba, dar sa joci in apa! A fost foarte distractiv, ceva cu totul diferit" a spus David Beckham.
- S-a filmat intre 20 si 24 septembrie 2004, la Aerodromo Casarubio - pista de aterizare privata, situata la 40 km de Madrid, la o temperatura de 30 grade Celsius.
- Scenele de surf au fost filmate in insula Tavarua din Fiji, cu surferi profesionisti aranjati incat sa semene cu jucatorii.
- Pentru a amenaja plaja, au fost aduse 206 tone de nisip pentru a recrea atmosfera din insula Fiji.
- Pentru a se asigura ca jucatorii adoptau pozitia si tehnicile corespunzatoare, compania de productie l-a angajat pe surferul profesionist Francois Liets.
- Deoarece masurile de securitate impotriva paparaz-zilor au fost severe, un fotograf a luat lectii de zbor de la scoala locala pentru a zbura deasupra platoului. Din nefericire, pana a gasit un avion, jucatorii deja isi terminasera treaba pentru acea zi!


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.