Rapidul joaca azi un meci important contra ardelenilor, o formatie cu piatra de gat. Daca mai spera la titlu, trebuie sa castige fiecare meci. Vestea rea e ca Danut Coman, Ilyes, N. Constantin si Artion Karamian sunt accidentati, iar Flavius Moldovan
Rapidul joaca azi un meci important contra ardelenilor, o formatie cu piatra de gat. Daca mai spera la titlu, trebuie sa castige fiecare meci. Vestea rea e ca Danut Coman, Ilyes, N. Constantin si Artion Karamian sunt accidentati, iar Flavius Moldovan e suspendat. Vestea buna? Dupa aproape patru luni de pauza ar putea reintra Daniel Niculae, care a facut vineri primul antrenament dupa accidentarea la piciorul drept.
Conducerea clubului Apulum Alba Iulia l-a numit interimar pe Marcel Rusu, antrenorul cu portarii al echipei! Presedintele Viorel Malusel a declarat ca si-ar dori ca Alin Artimon sa revina: "Nu a procedat bine cand a plecat de la echipa, asa, pe nepusa masa. Oricum, e oricand binevenit inapoi, dar asta nu mai depinde de mine", a declarat Malusel.
La randul sau, Artimon a afirmat ca ar fi de acord sa renunte la demisie numai in cazul in care presedintele va ajunge la un acord cu jucatorii in privinta achitarii unei parti a restantelor financiare. Artimon va fi prezent doar in tribuna in Giulesti. Mircea Rusu se afla in aceasta postura pentru a doua oara in acest sezon, dupa ce a fost interimar la meciul cu Dinamo din etapa a 10-a a Diviziei A, imediat dupa demisia lui Alex Pelici.
Optimism. In ciuda situatiei de criza, Rusu e optimist: "Daca reusesc sa-i strang pe baieti, sa-i mobilizez dupa semiesecul cu Bistrita, cred ca putem obtine un rezultat bun. Oricum, chiar daca Rapidul reprezinta o forta in fotbalul romanesc, mergem sa ne agatam de sansa pe care o avem".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.