Patru persoane au murit si alte trei au fost ranite in urma unui accident petrecut ieri pe soseaua Bucuresti-Urziceni, dupa ce o Dacie condusa de un politist de frontiera a izbit frontal un TIR, care apoi a tamponat o alta masina. Soferul Daciei a in
Patru persoane au murit si alte trei au fost ranite in urma unui accident petrecut ieri pe soseaua Bucuresti-Urziceni, dupa ce o Dacie condusa de un politist de frontiera a izbit frontal un TIR, care apoi a tamponat o alta masina. Soferul Daciei a intrat cu viteza intr-o curba, la iesirea din Sinesti si din cauza soselei umede a pierdut controlul masinii. Toti cei patru pasageri au murit. In urma impactului TIR-ul a intrat pe contrasens tamponand grav un Peugeot inmatriculat in Franta, pasagerii acestuia fiind acum internati in stare grava la Spitalul de Urgenta Floreasca.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.