Info
x
De ce apar credinciosii cand se vorbeste de ateism?
|
Ic3 922 mesaje Membru din: 29/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 9 Septembrie 2010, ora 19:02
Test
O intrebare simpla si la obiect. Cei neavizati sunt rugati sa se abtina. Raporteaza abuz de limbaj
Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
|
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 10 Septembrie 2010, ora 00:17
Sunt credinciosi dar multi ( Alexandru Lapusneanu ) Cred ca se simt agresati sau simt nevoia de a te aduce pe calea cea dreapta ( mai putin probabil )....se mira ca nu vedem si nu simtim "evidenta" ,adica existenta lui dumnezeu....Sunt poate superficiali ,nu isi pun intrebari sau nu pot gandi logic si rational....Sunt poate inca la un nivel intelectual la care povestile si legendele constitue singura forma de "literatura" pe care o pot digera ....sunt intr-un fel tributari unui manelism intelectual ......drumul spre cunoastere e greu ...unii au reusit acum 2500 de ani ( Socrate , Platon ,Aristotel ) iar altii nu reusesc nici in prezent sa se desparta de frica ancestrala...se simt mai bine intre peretii pesterilor....natura si stiinta ii sperie asa ca si-au gasit un aparator imaginar .....e vorba oarecum de discernamant ....unii nu reusesc sa depaseasca varsta copilariei ....
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Septembrie 2010, ora 14:08
Nu pot gandi logic si rational ...poti sa o mai spui o data.. se simt agresati....de ..... Ateii nu musca Si faza cu tributari unui manelism intelectual este cat se poate de adevarata Mai mult cred ca e vorba oarecum de discernamant ....si ca...chiar nu reusesc sa depaseasca varsta copilariei
Raporteaza abuz de limbaj
Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
|
|
Postat pe: 10 Septembrie 2010, ora 23:41
Am aflat azi ca prin bucuresti ...intr-o biserica se afla ceva din moastele cuvioasei Ana ...mama mariei precista....deci bunica lui isus....Neamul asta a lui isus care il cuprinde si pe ioan botezatorul si pe apostolul iacov a fost dat ....avea relatii sus puse ....sunt tone de moaste ...prin toata lumea imprastiate....
|
Postat pe: 11 Septembrie 2010, ora 00:26
De la: _KARPOV, la data 2010-09-10 23:41:38 Daca adun toate moastele de pe mapamond..depasesc cu mult toti sfintii ca numar...
|
|
9am242192 16 mesaje Membru din: 11/09/2010 |
Postat pe: 11 Septembrie 2010, ora 10:06
De la: Ic3, la data 2010-09-11 00:26:12De la: _KARPOV, la data 2010-09-10 23:41:38 In curind vor apare moastele Basescu si Bok,dupa ce merg la
|
Postat pe: 11 Septembrie 2010, ora 10:24
De la: 9am242192, la data 2010-09-11 10:06:15De la: Ic3, la data 2010-09-11 00:26:12De la: _KARPOV, la data 2010-09-10 23:41:38 Sa dea ! Doamne ajuta !
|
_ioana_dark_ 167 mesaje Membru din: 11/09/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Septembrie 2010, ora 13:05
De la: Ic3, la data 2010-09-09 19:02:32Test De aia. Uite asa. Sa se mire (...)
|
|
|
|
|
Postat pe: 11 Septembrie 2010, ora 13:08
De la: sailorjupiter, la data 2010-09-11 13:05:42De la: Ic3, la data 2010-09-09 19:02:32Test Cine ?
|
Fosta membra 9am.ro 24 mesaje Membru din: 15/02/2010 |
Postat pe: 11 Septembrie 2010, ora 22:54
De la: Ic3, la data 2010-09-09 19:02:32Test Ceva in tine ce nu`ti da pace,este?
|
Postat pe: 11 Septembrie 2010, ora 23:00
Ceva in mine ce nu-mi da pace
.....What is that?
|
|
Postat pe: 11 Septembrie 2010, ora 23:01
De la: 9am181833, la data 2010-09-11 22:54:24De la: Ic3, la data 2010-09-09 19:02:32Test Intrebarea era asta de fapt....De ce apar credinciosii cand se vorbeste de ateism? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 1670 mesaje Membru din: 8/08/2010 |
Postat pe: 11 Septembrie 2010, ora 23:03
pentru ca nu exista atei perfecti
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 11 Septembrie 2010, ora 23:16
De la: Will, la data 2010-09-11 23:03:38pentru ca nu exista atei perfecti Intra din curiozitate.... sa vada ce pot debita fiecare .............
GINA
|
|
_ioana_dark_ 167 mesaje Membru din: 11/09/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Septembrie 2010, ora 23:29
De la: Ic3, la data 2010-09-11 23:01:35De la: 9am181833, la data 2010-09-11 22:54:24De la: Ic3, la data 2010-09-09 19:02:32Test Tu nu auzi, ma, din ce motiv? Sa se mire...unii ca tine! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Septembrie 2010, ora 01:07
Credinciosii apar deoarece sunt in perioada de tranzitie.....spre ateism.....ei habar nu au pe ce lume traiesc.....
|
gabi_sib 67 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Sibiu |
Postat pe: 18 Septembrie 2010, ora 14:12
De la: Ic3, la data 2010-09-09 19:02:32Test Si care sunt cei neavizati ? De unde pot obtine si eu eu aviz ?
|
Fosta membra 9am.ro 115 mesaje Membru din: 6/09/2009 |
Postat pe: 18 Septembrie 2010, ora 14:55
Nu stiu cine e neavizat aici ! ? Cred insa ca e vorba de >>>>.. Poate cei care nu au pus mana pe carte > de exemplu > Audienta la un Demon de Savatie Bastovoi , sau cartea Antropologie economica . de Nicoleta Acatrinei .. dar cel putin sa fii citit Puterea Prezentului de Eckharrt Tolle , Din fericire , Om ateu sau religios la noi nu e o problema mai mare problema e Om i corupt, mincinos , smecher, sef de calnuri, sau jocuri piramdale , etc !! Prostia e mare asa ca nu conteaza daca e prost ateu sau prost religios ! ZP. Raporteaza abuz de limbaj |
|
alinapreda10 1 mesaj Membru din: 29/09/2009 |
Postat pe: 18 Septembrie 2010, ora 14:57
hahahah....asta e foarte tare! super replica
....si maii grav e ca toti credinciosii si ateii o sa moara,dar cu siguranta,nici unii nici altii nu o sa afle exact pe ce lume au trait...
|
Fosta membra 9am.ro 115 mesaje Membru din: 6/09/2009 |
Postat pe: 18 Septembrie 2010, ora 15:01
E un matrial foarte interesant , si chiar si pentru neavizati doar trebuie citit ! A világvallások alapja az önzetlenség - agyi háttér vallás, életszermlélet, önzetlenség Minden spirituális folyamat az agyból indul ki. Ez igazabb, mint valaha, derül ki egy amerikai neuropszichológus munkájából. A legújabb adatok ugyanis bebizonyították, hogy az önzetlenség talaján gyökerezõ spirituális élmények kapcsán csökken az agyi aktivitás a jobb fali lebeny területén. Ez volt az elsõ vizsgálat, ami során traumás agykárosodott egyéneket vizsgáltak a fenti kapcsolat kimutatására. A kutatók szerint a kimutatott kapcsolat arra utal, hogy az élet eltérõ területein (békemissziók, egészségügy, vallás) dolgozó egyének különbözõ módon tapasztalhatják meg az önzetlenség élményét, ezáltal transzcendens állapotba kerülve, és segítséget nyújtva önmaguknak és másoknak is. A buddhista meditátorok és a ferences nõvérek neuroradiológiai vizsgálatai is arra utalnak, hogy a spirituális élmények során ugyanazok a idegrendszeri folyamatok zajlanak, a kulturális háttértõl és a vallástól függetlenül. A transzcendencia, vagyis az egyetemes egység és az egyén kicsiségének élménye a legtöbb vallás egyik alapköve. A meditáció és az imádkozás az elsõdleges eszközök, amivel ezt az állapotot el lehet érni. „Az agy meghatározott módon mûködik a spirituális élmények alatt” - fogalmaztak a kutatók. - „Az agykárosodott egyének vizsgálata során azt találtuk, hogy a jobb fali lebeny sérülése kapcsán jóval magasabb fokú spirituális élményekrõl számoltak be a páciensek.” Ez a kapcsolat azért fontos, mert arra utal, hogy az önzetlenség megtanulható azáltal, hogy csökkentjük az érintett terület aktivitását. Ezt tudatosan is megtehetjük, például meditációval vagy imádkozással. Azok az emberek, akik rendszeresen átélnek önzetlen spirituális élményeket, pszichológiailag egészségesebbek, különösen, ha olyan pozitív hittel is rendelkeznek, hogy Isten létezik, vagy van egy felsõbb hatalom, aki szereti õket. „Ez a kutatás olyan kérdéseket is felvetett, hogy a spirituális élményt mennyiben befolyásolják a neurológiai és kulturális tényezõk” - jelezték a szerzõk. Úgy tûnik, hogy a jobb fali lebeny mûködésének lassulását a kulturális háttértõl függetlenül el lehet érni, akár imádkozással, akár meditációval, akár koponyasérülés talaján.” „A kutatás célja a transzcendencia személyes élményének vizsgálata volt, és nem csökkenti a vallás és a hit jelentõségét, illetve azt sem sugallja, hogy a spirituális élmények pusztán az agyi folyamatok következményei” - tették hozzá a szerzõk. - „Fontos megemlíteni, hogy az emberek számtalan módon élik át Isten, illetve a földöntúli hatalmat létezését, azonban úgy tûnik, hogy ez a kapcsolat hasonló folyamatokat vált ki az agyban.” |
|
Fosta membra 9am.ro 1670 mesaje Membru din: 8/08/2010 |
Postat pe: 18 Septembrie 2010, ora 16:59
No... c-ati pus-o! Amu, ia ni, sa traduca traducatorii, ca de nu deschid birou de avize si stampile
|
gabi_sib 67 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Sibiu |
Postat pe: 18 Septembrie 2010, ora 17:36
De la: Zoltan, la data 2010-09-18 14:55:07 Deci eu sunt avizat ! Am pus si eu o data mana pe carte. Si am spus : " Jur sa spun adevarul si numai adevarul " ... si nu am mintit ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
costii 1 mesaj Membru din: 23/08/2010 |
Postat pe: 18 Septembrie 2010, ora 20:47
De la: Ic3, la data 2010-09-09 19:02:32Test Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Septembrie 2010, ora 20:51
De la: _KARPOV, la data 2010-09-12 01:07:06 ....inca...si cand io trazni...
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Postat pe: 18 Septembrie 2010, ora 20:52
De la: Will, la data 2010-09-18 16:59:33No... c-ati pus-o! Amu, ia ni, sa traduca traducatorii, ca de nu deschid birou de avize si stampile ce dai...???
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Postat pe: 18 Septembrie 2010, ora 20:55
De la: Zoltan, la data 2010-09-18 15:01:15 Acesta a fost primul studiu, care a examinat persoanele în agykárosodott traumatice de detectare linkul de mai sus. Cercetatorii au demonstrat cã relaþia sugereazã cã diferite domenii ale vieþii (misiuni de pace, sãnãtate, religie) din persoanele care lucreazã în diferite moduri de a experimenta o experienþã de altruism, evitându-se astfel o stare transcendental, ºi ajutându-se ºi altele. Budiºti ºi cãlugãriþe franciscane meditátorok investigaþii neuroradiological sugereazã de asemenea cã experienþele spirituale ale aceleaºi procese neurologice care au loc în medii culturale ºi religii. De transcendenþã, de o unitate universal ºi individual kicsiségének o experienþã dintre pietrele de temelie de cele mai multe religii. Meditaþie ºi rugãciune este principalul mijloc prin care acest stat poate fi realizat. "Creierul funcþioneazã ca o experienta spirituala astfel cum sunt definite în cadrul" - a spus cercetatorii. - "Persoane de examinare agykárosodott, am constatat cã prejudiciul dreptul lobului parietal la un grad mult mai ridicat de legãturã cu experienþele spirituale au fost raportate la pacienþi." Aceastã relaþie este important deoarece sugereaza ca altruismul de a învãþa, prin reducerea de activitate a zonei afectate. Acest lucru poate fi fãcut în mod deliberat, cum ar fi meditaþia sau rugãciunea. Acei oameni care au suferit în mod regulat experienta spirituala altruistã, cu un psihic sanatos, mai ales dacã acestea au, de asemenea, o convingere pozitivã cã Dumnezeu existã, sau existã o mai mare putere care le iubeºte. "Aceasta cercetare a crescut, de asemenea, aspecte pe care experienþa spiritualã a modului în care acestea afecteazã factorii neurologice ºi culturale" - a indicat autorilor. Se pare cã încetinirea funcþionãrii lobului parietal dreapta, indiferent de contextul cultural poate fi atins, dacã craniu rugãciune sau meditaþie, de la sol. " "Scopul cercetãrii a fost de a examina experienþa de transcendenþã personalã, ºi nu diminueazã importanþa de religie ºi credinþã, ºi nici nu sugereazã cã o experienþã pur spiritualã a consecinþelor proceselor de creier" - a fost adaugat in autorilor. - "Este important de remarcat faptul cã mulþi oameni trãiesc în drumul lor spre Dumnezeu, ºi existenþa unei puteri supraomeneºti, dar se pare ca aceasta relatie a fost procese similare in creier." cam asta-i ce ofera gugalu a lu trans-sleit
|
|
Postat pe: 18 Septembrie 2010, ora 21:03
De ce apar credinciosii cand se vorbeste de ateism?
stau dupa colt ascunsi si cum cineva spune o vorba,hop si ei sa spuna doua,nu conteaza ca bat campii,important e sa se-auda vorbind,sa-i vada isusu lor ca-s activi intru numele domnului,restu' e vrajeala biblica cu iz de gunoi mistic
|
|
Fosta membra 9am.ro 529 mesaje Membru din: 30/03/2010 |
Postat pe: 18 Septembrie 2010, ora 21:29
De la: Ic3, la data 2010-09-09 19:02:32Test Este normal sa apara,sa afle si ei adevarul !
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 18 Septembrie 2010, ora 21:45
S-au adunat ciorile si vulturii....zic ca se considera intelepti,dar vor murii tot cu o piatra la cap.!!!!!Stapanul Intunericului abia asteapta sa-i ''incazeasca'' putin.!!!!!Judecatorul va venii...vai de sufletele voastre si copiilor vostrii....
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
Postat pe: 18 Septembrie 2010, ora 22:01
exact cum va spusei,iote-l cum aparu de dupa colt,exact ca lasii,arunca piatra si dispare ca magaru-n ceata,creieru' lor e atat de mic incat nu le permite sa poarte un dialog si atunci fac si ei ce pot...
|
|
|
|

...poti sa o mai spui o data..