Info
x
De ce apar credinciosii cand se vorbeste de ateism?
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Septembrie 2010, ora 22:02
De la: symy1, la data 2010-09-18 21:45:29S-au adunat ciorile si vulturii....zic ca se considera intelepti,dar vor murii tot cu o piatra la cap.!!!!!Stapanul Intunericului abia asteapta sa-i ''incazeasca'' putin.!!!!!Judecatorul va venii...vai de sufletele voastre si copiilor vostrii.... sa fie la tine-n pestera magraon bolnav----TERMINATULEEEEEEE
Raporteaza abuz de limbaj
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, să îți faci lectura pe vapor decât să faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 18 Septembrie 2010, ora 22:13
De la: XYW, la data 2010-09-18 22:02:20Mai cersetorule,tot la usa biserici stai cu mana-n intinsa???De la: symy1, la data 2010-09-18 21:45:29S-au adunat ciorile si vulturii....zic ca se considera intelepti,dar vor murii tot cu o piatra la cap.!!!!!Stapanul Intunericului abia asteapta sa-i ''incazeasca'' putin.!!!!!Judecatorul va venii...vai de sufletele voastre si copiilor vostrii.... sa poti cumpara bautura pentru ''doamna''ta??? Ai grije la cheltuieli,baietelul ei(sic) trebe crescut si educat...sa cunoasca un Dumnezeu VIU...nu un Dumnezeu FALS....cum esti si tu de fapt...IN REAL.!!!!!!! VEI PLATI FARISEULE... ...
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
Postat pe: 18 Septembrie 2010, ora 22:16
De la: symy1, la data 2010-09-18 22:13:01De la: XYW, la data 2010-09-18 22:02:20Mai cersetorule,tot la usa biserici stai cu mana-n intinsa???De la: symy1, la data 2010-09-18 21:45:29S-au adunat ciorile si vulturii....zic ca se considera intelepti,dar vor murii tot cu o piatra la cap.!!!!!Stapanul Intunericului abia asteapta sa-i ''incazeasca'' putin.!!!!!Judecatorul va venii...vai de sufletele voastre si copiilor vostrii.... bai derbedeule,io zic sa mergi pe alte meleaguri mai distinse,unde poti sa-ti versi voma in liniste si sa-ti vindeci entorsele de le ai la creier,HAI DA-I CU PRAF DE MERS CA-TI ANCHILOZEAZA OASELE DE LE MAI AI DISPONIBILE-----RATATULEEEEEE
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, să îți faci lectura pe vapor decât să faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Postat pe: 18 Septembrie 2010, ora 22:18
De la: symy1, la data 2010-09-18 22:13:01De la: XYW, la data 2010-09-18 22:02:20Mai cersetorule,tot la usa biserici stai cu mana-n intinsa???De la: symy1, la data 2010-09-18 21:45:29S-au adunat ciorile si vulturii....zic ca se considera intelepti,dar vor murii tot cu o piatra la cap.!!!!!Stapanul Intunericului abia asteapta sa-i ''incazeasca'' putin.!!!!!Judecatorul va venii...vai de sufletele voastre si copiilor vostrii.... bei vierme,vezi de fa exercitii mai dese-n fundu' .....scolii sa nu-ti putrezeasca si farama de neuron de-ti mai atarna....TERMINATULE ANCHILOZAT...
|
|
Postat pe: 18 Septembrie 2010, ora 22:21
De la: symy1, la data 2010-09-18 22:13:01De la: XYW, la data 2010-09-18 22:02:20Mai cersetorule,tot la usa biserici stai cu mana-n intinsa???De la: symy1, la data 2010-09-18 21:45:29S-au adunat ciorile si vulturii....zic ca se considera intelepti,dar vor murii tot cu o piatra la cap.!!!!!Stapanul Intunericului abia asteapta sa-i ''incazeasca'' putin.!!!!!Judecatorul va venii...vai de sufletele voastre si copiilor vostrii.... DE C ATI BANI MAI AI NEVOIE POMANAGIULE CA SA AJUNGI SI TU OM INTREG LA CASA TA,CU COPIII TAI NU AI ALTORA,PE CARE SA-I CRESTI CU CE-O DA DOMNU TAU CEL HAIN SI BETIV.....??? ORDINARULEEEEE----ESTI TERMINAT PT.VIATA BAI NEICA-NIMENI...
|
|
Vlad00 13 mesaje Membru din: 19/09/2010 |
Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 01:07
De la: _KARPOV, la data 2010-09-10 00:17:16 Fals. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Vlad00 13 mesaje Membru din: 19/09/2010 |
Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 01:46
De la: _KARPOV, la data 2010-09-10 00:17:16 Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 01:50
De la: Vlad00, la data 2010-09-19 01:46:50De la: _KARPOV, la data 2010-09-10 00:17:16Stai linistit....si ei sunt ''intelectuali'''...dar inca nmai au de invatat mult,si ar trebui sa inceapa cu ...BIBLIA!!!!Dar multi chemati putini alesi..!!!!!
|
|
|
|
|
viobarbu 3 mesaje Membru din: 12/01/2010 |
Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 03:21
se simt amenintati probabil de atei. plus ca in multe religii sunt invatati sa incerce sa ii converteasca pe ceilalti la religia lor...daca nu vor, sa ii omoare cu pietre (musulmanii, lua-i-ar
). traiesc cu impresia ca ei stiu cel mai bine adevarul, iar ceilalti sunt oi ratacite. de fapt sunt niste frustrati cu teama de bau-bau
Raporteaza abuz de limbaj |
|
DanubianKnight 746 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 05:10
De la: Ic3, la data 2010-09-09 19:02:32Test De ce nu? Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania. Raporteaza abuz de limbaj
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
|
|
Fosta membra 9am.ro 2146 mesaje Membru din: 7/07/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 13:15
De la: Vlad00, la data 2010-09-19 01:46:50De la: _KARPOV, la data 2010-09-10 00:17:16
originala ...nu-mi plac copiile .
|
|
Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 13:59
De la: ana__totir, la data 2010-09-19 13:15:15De la: Vlad00, la data 2010-09-19 01:46:50De la: _KARPOV, la data 2010-09-10 00:17:16
|
|
gabi_sib 67 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Sibiu |
Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 14:14
De la: Ic3, la data 2010-09-09 19:02:32Test Lasand gluma la o parte, foarte simplu : Pentru ca dupa parerea lor un ateu este un potential recrut pe care il si vad inregimentat in randurile lor. Pentru ca ei se considera misionari detinatori ai adevarului suprem incercand sa-l impartaseasca nu celor asemenea lor ci celor pe care ei i considera ignoranti, pacatosi si pe care incearca dupa regulile si principiile pe care se ghideaza sa-i aduca pe " calea ce dreapta " a credintei oarbe. Pentru ca din lumea lor ingusta guvernata de canoane si versete biblice, nu pot ignora un spirit liber care gandeste si se manifesta in afara acestora si ale carui principii intra uneori in conflict cu ceea ce el considera sacru. Pentru ca contrar cursului istoriei, contrar realitatii, in prag de mileniu trei se inmultesc bisericile si manastirile precum ciupercile dupa ploaie, iar acestea au nevoie de enoriasi pentru a-si justifica scopul. Pentru ca convietuiesc mai multe biserici si culturi paralele, toate detinatoare - zic ele - a adevarului unic si suprem, care duc o permanenta ofensiva in a-si spori influenta in randurile populatiei, iar atei sunt, dupa cum spneam si mai sus, potentiali " clienti " ai bisericii din care ei insisi fac parte. Pentru ca atei sunt cei " vanati " ei fiind oricum mai usor de convins decat credinciosii care apartin trup si suflet altui cult. Pentru ca biserca traieste nu prin preotii ci prin enoriasii ei, acestia fiind cei care o alimenteaza material, de numarul acestora depinzand bunastarea ei. O biserica fara enoriasi e ca si un magazin fara clienti : va da cu siguranta faliment. In Sibiu spre exemplu, doar in oras sunt nu mai putin de sapte biserici noi ( de care am eu cunostinta, poate sunt si mai multe ), majoritatea inca in constructie, unele dintre ele pe locul unor foste parcuri, locuri de joaca pentru copii nostri. Cu ce bani s-au construit acestea ? Care este misiunea lor ? De ce se vand parohiile noi sau cele libere cu bani grei, proportional cu numarul enoriasilor acestora ( cu alte cuvinte proportional cu profitabilitatea lor ). De ce apar mai multe cazuri de preoti batand sau inseland enoriasii, preoti homosexuali sau pedofili, evaziune fiscala samd. In timp ce protilor le sporesc burdihanele in timp ce i-si ascund adevarata fata dupa lungile lor barbi sporindusi averea cu fiecare slujba, profesorilor si functionarilor li se taie salariile, muncitori cinstiti in aceasta tara traiesc cu nesiguranta zilei de maine, pensionari care traiesc mult sub pragul saraciei, sub spectrul foamei si al nesigurantei ca vor avea cu ce sa-si incalzeasca locuintele la iarna, al caror singura alinare a ramas biserica, care i-i primeste cu bratele deschise, alinandu-le suferinta duhovniceste cu vorbe mestesugite, primind smerit obolul pentru serviciile prestate pentru acestia, dar nefacand concret nimic pentru acestia ! Cu alte cuvinte acolo e locul unde platim parintilor ajutorul lui dumnezeu. Sunt biserici, secte si culturi unde enoriasii sunt efectiv ajutati, insa in biserica noastra ortodoxa traditionala, dupa ce popa te asculta cu rabdare, i-ti ureaza sa te ajute dumnezeu sa-ti rezolvi SINGUR problemele, sa depasesti impasul cu credinta ca dumnezeu e mare si milostiv si ajuta si ... cam atat. Pardon, nu uita sa te trimita pe la cutia milei si sa te mai pofteasca cand i-ti va merge mai bine ca sa platesti serviciile prestate de cel de sus pentru tine. In ceea ce ma priveste respect traditional biserica ca si un factor de echibru moral si spiritual al societatii, insa actiunile si ofensiva acesteia nu face decat sa ma indeparteze de ea, drumul pe care aceasta a apucat-o nu este cel bun din punctul meu de vedere. In alte tari biserica este implicata in viata in viata sociala a comunitatii, ajuta efectiv chiar si material pe cei aflati la greu, in conditiile in care aceasta nu are proprietati si garduri cu sarma ghimpata care sa le inconjoare, in spatele bisericilor sunt parcuri si locuri de joaca pentru copii, ca acestia sa se simta bine in preajma ei si sa creasca sub protectia acesteia ... La noi biserica ortodoxa are un simt al proprietatii extrem de bine conturat, implicarea sociala a acesteia este punctuala, fiind doar exceptii care confirma regula ( i-mi permit sa glumesc macabru : tanarului care - cu vre-un an in urma a trimis televiziunilor filmuletul in care arata cum i se cerea sa imparta patul si ... cu parintele care la "primit" - cerand ajutor bisericii, i s-a intins mana si i s-a sa luat ... dosul ). Aceasta nu face parte integranta din societate decat partial, are tipografie proprie, respectand propriile reguli si legi, cu " tribunal " propriu, ghidandu-se dupa propriile reguli economice ( oare impozitul pe care il platim cu totii catre stat, nu doar in tara asta ci peste tot in lume, l-au platit pe banii incasati si din care i-si construiesc bisericile nu ca lacase de cult ci ca casierii pentru cei care le vor calca pragul ? ). |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 15:26
De la: Ic3, la data 2010-09-09 19:02:32Test Nu stiu cat de avizat sunt dar imi asum riscurile .Credincios sunt(eu chiar cred despre mine ca sunt crestin,NU STIU INSA DACA ESTE ADEVARAT ), si sper sa fiu avizat macar intr-un procent cat de cat tolerabil .Deci,cred ca apar credinciosii deoarece : 1)Titlul este provocator .Bravo tie 2)Vor sa te aduca pe tine pe calea cea buna si sa iti salvezi dracu' si tu sufletu'.Al lor se intelege ca este salvat deoarece oamenii sunt credinciosi, deci "pe felie" cu Dumnezeu. 3)Se plictisesc (cazul meu) si simt nevoia sa intervina chiar si intr-o chestie de acest gen . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 15:31
De la: vaneamarin, la data 2010-09-19 15:26:30De la: Ic3, la data 2010-09-09 19:02:32Test 4) cu cine naiba sa vorbesti despre ateism daca nu cu cei de alta opinie? Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 15:31
...,cum se presupune ca fac credinciosii. Marineeeeeeeeeeeee credinciosii NU FAC PRESUPUNERI....CI CRED.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Poate in politica se fac presupuneri,mai sti.!!!Orcum meriti o pentru....presupuneri bineanteles..
|
|
gugulanul 54 mesaje Membru din: 27/11/2009 |
Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 19:25
Daca se aduna moastele sfiintii au avut un schelet mai elaborat
Viki
|
|
Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 19:59
De la: symy1, la data 2010-09-19 15:31:24 Credinciosii cred deoarece nu cerceteaza ! E obositor , e mai usor sa citesti o singura carte ....biblia !
|
|
Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 20:04
De la: ana__totir, la data 2010-09-19 19:59:36Eusor s-o citesti,mai greu s-o pui in practica..!!!!De la: symy1, la data 2010-09-19 15:31:24
|
|
Fosta membra 9am.ro 458 mesaje Membru din: 6/05/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 20:15
De la: ana__totir, la data 2010-09-19 19:59:36De la: symy1, la data 2010-09-19 15:31:24 Eu nu cred ca toti credinciosii citesc biblia pentru ca e riscant: eu de ce mai citesc cate un paragraf de ce ma cumintesc in a o intelege in avantajul Crestinatatii. Unii spun ca nu o intelegem tocmai pentru a ne deruta. Daca mi s-ar explica clar unele fenomene poate nu as mai fi atat de "Toma necredincioisul"! Indiferent unde mi-am expus indoiala nu mi s-a raspuns nimic. Nici macar preotul real din sat nu poate sa raspunda pentru a ma aduce in turma... Atunci nu inteleg cum explica unii adepti care inca mai fac prozeliti. Raporteaza abuz de limbaj
Imaginea nuielii implantate in apa se frange si se abate in alta directie. Tot asa ideea unuia in capul celor mai multi. Galina
|
|
Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 20:21
De la: g_alina, la data 2010-09-19 20:15:22Galina uita cum facem;dupa ce se inchide sezonul de pescuit,am sa ma ocup de ''pescuit''...adevarati credinciosi.!!!! Vrei sa fi primul meu ''elev''/ucenic???De la: ana__totir, la data 2010-09-19 19:59:36De la: symy1, la data 2010-09-19 15:31:24
|
|
Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 20:23
De la: symy1, la data 2010-09-19 20:04:29De la: ana__totir, la data 2010-09-19 19:59:36Eusor s-o citesti,mai greu s-o pui in practica..!!!!De la: symy1, la data 2010-09-19 15:31:24 Am incercat sa creez o Sodoma si Gomora dar nu am reusit ! Am incercat sa inteleg cum s-au inmultit oamenii si nu am reusit sa inteleg cum au reusit fara incest ...o fi creat dumnezeu si alte papusi din lut pentru cain si abel sau aia s-au culcat tot cu Eva (asa o fi fost moda pe atunci) . Am incercat sa vad cum s-au inmultit oamenii dupa potop ,erau doar cei din familia lui Noe si din cate stiu dumnezeu nu a mai creat altii si nici nu a salvat alti credinciosi ! S-ar parea ca suntem rodul unor incesturi repetate ! Poate de aceea aproape toti oamenii au probleme cu discernamantul si cred tot ce scrie intr-o carte de un nivel literar indoielnic ! A crede fara a gandi logic si rational mi se pare o mare greseala ! Daca toti ar gandi asa noi nu am fi avut nivelul actual de tehnologizare ! Am fi fost inca in Evul Mediu iar biserica ar mai fi inventat vreun nou mesia pentru a revigora crestinismul !
|
|
Sil100 250 mesaje Membru din: 1/09/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 23:29
De unde parearea referitoare la credinciosi cum ca citesc doar o singura carte si ca aceasta ar fi Biblia?
Daca am arunca o privire pe istoria predata la gimnaziu si in liceu am vedea ca foarte mult timp Biblia nici n-a fost tradusa in limbile crediciosilor. Exista o varianta in latina si greaca veche din care preotii citeau la slujbe. Credinciosi nu prea aveau nicio sansa sa inteleaga ceva. Erau destul de putini cei care stiau sa citeasca, dar sa mai stie si limbi straine. Situatia s-a schimbat putin cand Biblia a fost tradusa in cateva limbi europene in urma cu cateva sute de ani, dar nici la data respectiva cei care stiau sa citeasca nu erau foarte numerosi... Deci in cea mai mare parte a istoriei crestinismului - si observatia nu tine doar de crestinsm - credinciosi s-au bazat pe ce voiau sa le spuna preotiii si alte autoritati religioase. Pana si acum cei care pot afirma ca au citit Biblia sunt un procent redus din populatie: e o carte masiva si in mare parte plictisitoare... Daca ar citi-o probabil ca multi ar ramane socati de ce poate sa cuprinda cartea respectiva. Teologiii au mari batai de cap pentru a "interpreta" Biblia astel incat sa iasa ceva intelgibil si usor de digerat. |
|
PACIFISTA 299 mesaje Membru din: 12/03/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 23:37
De la: Ic3, la data 2010-09-09 19:02:32Test Religia,are aderenta in rindul persoanelor care au mai putine posibilitati de informare stiintifica,cu precadere la paturile sarace.Aparitia unui ateu,le trezeste curiozitatea de a afla noutati si modalitatea de a se elibera de o teama indusa ,care le sfarama psihicul.
Romanii ,trebuiesc sa inteleaga ca sunt pe cont propriu,iar politicienii traiesc din contributiile ,taxele si impozitele platite de romani. Mergeti la vot si holbati bine ochii pe cine puneti stampila,nu va hazardati !
Revoluționari,eliminați din rindul vostru impostorii,asa cum a fost și BLAGA care deținea Certificat de revoluționat ilegal.
|
|
Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 23:44
De la: Sil100, la data 2010-09-19 23:29:53 De unde parearea referitoare la credinciosi cum ca citesc doar o singura carte si ca aceasta ar fi Biblia? Eu am citit o biblie veche , in alfabetul chirilic ....e jale totala ....nu intelegi mai nimic ...acum e putin "ajustata" ..in trecut oamenii erau tinuti in bezna ...nu stiau carte deoarece nu se dorea asta ,erau mai usor de manipulat ! " Stiinta " grecilor sau romanilor nu trebuia sa ajunga la indemana oricui,reprezenta un pericol pentru putere si mai ales pentru biserica ! Nu era timp pentru democratie sau pentru stiinta ! Singurul aspect care conta era sa fii prost ,neinformat si cu discernamantul diminuat pentru a fi usor de stapanit si de manipulat ! Ti se arata cartea neagra si ti se spunea ca acolo se afla adevarul .Nestiind ca mai exista si alte adevaruri erai nevoit sa crezi iar daca nu credeai avea grija sfanta inchizitie sa te lamureasca .Au fost vremuri grele ,au fost transmise fortat niste ritualuri de-a lungul a sute de generatii ! E greu in prezent sa inlaturi acest mucegai al cunoasterii !
|
|
DanubianKnight 746 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 00:42
De la: ana__totir, la data 2010-09-19 23:44:52De la: Sil100, la data 2010-09-19 23:29:53
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
|
|
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 03:32
De la: DanubianKnight, la data 2010-09-20 00:42:58De la: ana__totir, la data 2010-09-19 23:44:52De la: Sil100, la data 2010-09-19 23:29:53
|
|
Fosta membra 9am.ro 568 mesaje Membru din: 29/06/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 07:31
De la: symy1, la data 2010-09-19 20:21:07De la: g_alina, la data 2010-09-19 20:15:22Galina uita cum facem;dupa ce se inchide sezonul de pescuit,am sa ma ocup de ''pescuit''...adevarati credinciosi.!!!! Vrei sa fi primul meu ''elev''/ucenic???De la: ana__totir, la data 2010-09-19 19:59:36De la: symy1, la data 2010-09-19 15:31:24 Symy1, m-as bucura sa-ti fiu eleva dar tu devii nervos si afurisesti pe cei care nu sunt de acord cu tine si incearca sa-si explice unele "chestii" din "Cartea sfanta"! Cum n-as vrea sa devin cu adevarat "credincioasa" nu doar prin faptul ca am fost facuta prin nastere unde credinta era la ea acasa, mai ales ca nu am mult timp la dispozitie pentru acest demers. Cand se inchide sezonul la pescuit? In alta ordine de idei: Cei credinciosi care intra pe acest topic sunt in adevar credinciosi sau numai frustrati ca nu pot fi crezuti ca sunt credinciosi?
nimic nu e imposibil pana nu devine imposibil! Galina
|
|
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 08:52
De la: dor_de_dor, la data 2010-09-20 07:31:40De la: symy1, la data 2010-09-19 20:21:07De la: g_alina, la data 2010-09-19 20:15:22Galina uita cum facem;dupa ce se inchide sezonul de pescuit,am sa ma ocup de ''pescuit''...adevarati credinciosi.!!!! Vrei sa fi primul meu ''elev''/ucenic???De la: ana__totir, la data 2010-09-19 19:59:36De la: symy1, la data 2010-09-19 15:31:24 Am impresia ca tu esti caprita,nu oita eu zic sa acepti propunerea mea,daca nu ajumgem la un numitor comun ai doua alternative....ori te mariti sau te pocaiesti....
|
|
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 09:12
De la: ana__totir, la data 2010-09-19 20:23:36De la: symy1, la data 2010-09-19 20:04:29De la: ana__totir, la data 2010-09-19 19:59:36Eusor s-o citesti,mai greu s-o pui in practica..!!!!De la: symy1, la data 2010-09-19 15:31:24 Nu gandi asa radical.!!!!La inceput oamenii Adam /Eva erau genetic PERFECTI....dupa nasterea lui Cain si Abel ei au avut copii/fete(in VT nu se acorda o notificare speciala fetelor nascute ,deoarece erau considerate doar '''ajutoare'' Deci Adam/Eva au avut copii in fiecare an al vietii lor.!!!!!!Doar nu foloseau prezervativul Fa un calcul si vezi cati ani au trait cei doi....!!!!Tu vorbesi de INCEST...pe vremea aceia nu se punea problema aceasta(fetele lui LOT sau culcat cu tatal lor....) Acelasi lucru s-a intamplat si cu NOE si fam. lui....sau '''iubit''in familie...surioara sau tu esti din maimuta Darwin Apropo;Dumnezeu nu este vinovat de prabusirea rasei umane....NOI PURTAM VINA.!!!!Dar am CREDINTA ca va veni ziua si Dumnezeu va face TOATE LUCRURILE NOI.... incearca sa-ti traiesti viata corect si cinstit,si vei gasi raspunsuri la multe dileme si necunoscute din lumea REALA...!!!!Deoarece Dumnezeu a ales (deocamdata)sa ramana in VIRTUAL...
|
|
|
|

), si sper sa fiu avizat macar intr-un procent cat de cat tolerabil
pentru....presupuneri bineanteles..
Acelasi lucru s-a intamplat si cu NOE si fam. lui....sau '''iubit''in familie...surioara