back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Putem citi Âși discuta biblia ca literaturĂŁ – indiferent dacĂŁ o acceptĂŁm (sau nu) ca sursĂŁ pentru gĂąndi teologic Âși a trĂŁi creÂștineÂște?

Pagini: << 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 >> Sari la pagina:

adipopa

3001 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 21 August 2009, ora 00:24

De la: 999florin, la data 2009-08-21 00:20:17se vede,se vede,da' dupe ce ma cunoscusi,dupe urechi cumva sau....

Îți spun și după ce, Florine. După vorbă, după port!

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 August 2009, ora 00:25

De la: adipopa, la data 2009-08-21 00:22:12
De la: 999florin, la data 2009-08-21 00:18:59ca orice om cu mult bun simt ma mai ingrijorez si io cand vad ca unii e dispusi sa arunce orice in lupta numai de dragul de a demonstra niste ,,nulitati sfinte''

Florin, tu și bunul-simț vă întâlniți mai rar. Oricum, ies scântei; și lumină ioc!
pai ma-ntalni cu bunu' simt si-mi spuse sa nu am pic de bun simt cu cei care nu vor sa stie adevarul sau incearca pe orice cale sa-l ascunda crezand ca vine nu's ce zeu-zmeu sau paraleu sa le dea fara sa ceara,doar spunand da doamne

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
adipopa

3001 mesaje

Postat pe: 21 August 2009, ora 00:26

De la: 999florin, la data 2009-08-21 00:21:51nu toti suntem nascuti invingatorii crestinismului cruciat

O propoziție fără noimă!

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 21 August 2009, ora 00:27

De la: adipopa, la data 2009-08-21 00:24:53
De la: 999florin, la data 2009-08-21 00:20:17se vede,se vede,da' dupe ce ma cunoscusi,dupe urechi cumva sau....

Îți spun și după ce, Florine. După vorbă, după port!
dupe vorbele din port,adi popa-i un .......pune tu ce rima vrei sa nu zici ca-s baiat rau

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
adipopa

3001 mesaje

Postat pe: 21 August 2009, ora 00:28

De la: 999florin, la data 2009-08-21 00:25:58pai ma-ntalni cu bunu' simt si-mi spuse sa nu am pic de bun simt cu cei care nu vor sa stie adevarul...

Ce este adevărul...după părerea ta?

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 21 August 2009, ora 00:28

De la: adipopa, la data 2009-08-21 00:26:55
De la: 999florin, la data 2009-08-21 00:21:51nu toti suntem nascuti invingatorii crestinismului cruciat

O propoziție fără noimă!
noima e la mine acasa,vrei s-o vezi,cauta-ma,bate si ti se va deschide,intreaba si vei afla,crede si nu cerceta

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 21 August 2009, ora 00:29

De la: adipopa, la data 2009-08-21 00:28:08
De la: 999florin, la data 2009-08-21 00:25:58pai ma-ntalni cu bunu' simt si-mi spuse sa nu am pic de bun simt cu cei care nu vor sa stie adevarul...

adevarul e ca in seara asta pui cam multe intrebari la care nu vei afla raspunsul pt.ca nu vrei sa-l afli,tu sti adevarul tau si iti e de ajuns

adipopa

3001 mesaje

Postat pe: 21 August 2009, ora 00:31

De la: 999florin, la data 2009-08-21 00:27:00dupe vorbele din port,adi popa-i un .......pune tu ce rima vrei sa nu zici ca-s baiat rau

Nu mă pricep la rime, dar presupun că întâlnirea cu bunul-simț ți-a priit. Florine, despre ce vorbim? Ai vreun comentariu inteligent de făcut sau ne îngânîm ca doi copii mici?

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 21 August 2009, ora 00:33

De la: adipopa, la data 2009-08-21 00:31:02
De la: 999florin, la data 2009-08-21 00:27:00dupe vorbele din port,adi popa-i un .......pune tu ce rima vrei sa nu zici ca-s baiat rau

Nu mă pricep la rime, dar presupun că întâlnirea cu bunul-simț ți-a priit. Florine, despre ce vorbim? Ai vreun comentariu inteligent de făcut sau ne îngânîm ca doi copii mici?
vad ca te-ai bosumflat si te rog sa-mi permiti sa ma retrag,nu vreau sa isc un nou potop,toate bune,mai vorbim

adipopa

3001 mesaje

Postat pe: 21 August 2009, ora 00:34

De la: 999florin, la data 2009-08-21 00:28:20
De la: adipopa, la data 2009-08-21 00:26:55

O propoziție fără noimă!
noima e la mine acasa,vrei s-o vezi,cauta-ma,bate si ti se va deschide,intreaba si vei afla,crede si nu cerceta

Tu chiar nu vezi că propoziția "nu toti suntem nascuti invingatorii crestinismului cruciat" rostită de înverșunat anti-creștin nu are nici un sens logic? Poate ai vrut să spui altceva. Iar descriindu-te ca adeptul lui crede-și-nu-cerceta nu-ți faci absolut nici un favor...

adipopa

3001 mesaje

Postat pe: 21 August 2009, ora 00:36

De la: 999florin, la data 2009-08-21 00:33:09vad ca te-ai bosumflat si te rog sa-mi permiti sa ma retrag,nu vreau sa isc un nou potop,toate bune,mai vorbim

Păi, stai, nu fugi. Nu m-am bosumflat. Încerc doar să cârmesc discuția către un subiect inteligent. Altfel, ne vedem la fel de bine și pe topicul Despre Orice.

Fosta membra 9am.ro

220 mesaje

Postat pe: 21 August 2009, ora 00:37

De la: adipopa, la data 2009-08-21 00:28:08Ce este adevărul...după părerea ta?
I-a sa vedem noi adevarul despre Isus si ... familia sa. Avea Isus cumva si frati sau surori? Numele de Iacov iti spune ceva? Sau l-au delete teologii crestini asa de bine incat si azi ne este greu sa ne ''amintim'' ?
Matei 13:55 ,,Au nu este Acesta fiul teslarului? Au nu se numește mama Lui Maria și frații Lui: Iacov și Iosif și Simon și Iuda?''

Nu-mi dați sfaturi. Știu să greșesc și singur !
alehin

2584 mesaje

Postat pe: 21 August 2009, ora 00:41

Quid est veritas?)...Intrebarea lui Pilat pusa lui Isus

Adevarul este opusul minciunii, modalitatea de a accepta lucrurile asa cum sunt, fara a distorsiona realitatea.

De exemplu: Cercul este rotund. Acesta este un adevar evident.

Omul este nevinovat. Un adevar posibil pana la proba contrarie. Strugurele este fructul viei. Adevar dovedit.

Atunci cand ai de ales dintre adevar si minciuna si alegi adevarul ai trecut de fapt de partea dreptatii, care intotdeauna spune adevarul. Da, adevarul este crud uneori si doare, insa trebuie dovedit cu orice pret.

Adevarul descopera obiecte si persoane, adevarul il demasca pe cel micinos, cum zice si proverbul urmator:"minciuna are picioare scurte" sau " hotul neprins negustor cinstit"...dar nu intotdeauna. Adevarul demonstreaza ca are intotdeauna dreptate si face dreptate, care la urma poate darui libertate..."adevarul te va elibera".

Faptul ca lumea in care traim a ajuns in stadiul de degradare in care e, nu putem afirma ca ne-am folosit de atributiile adevarului nici macar pe jumatate . Adevarul este singurul pe care nu putem sa-l gasim la orice pas si trebuie sa recunoastem ca desi cu totii am ajuns sa ne folosim de minciuna, adevarul e greu de descoperit si cateodata mai greu de utilizat.

De fapt totul sta in mana noastra, daca sa folosim adevarul sau nu,sa-l acceptam sau sa-l negam. De exemplu:presa se fereste tot mai mult de adevar in loc sa-l accepte. Asta insemnand ca adevarul poate contine o mai mare concentratie de pericol decat minciuna, si de aceea este amanat sau respins in totalitate.

Faptul ca suntem oameni, venim cu scuza ca nu suntem perfecti, astfel gresim. Dar ce se intampla atunci cand gresim in mod deliberat?Tot oameni suntem?De fapt ne este permis sa gresim? Daca ar fi sa masuram constiinta in grade, aceasta ar scade de la om la om.Presa se foloseste de cele mai multe ori de adevar, doar atunci cand este in favoarea ei.

In concluzie:defavorizarea adevarului duce la schimbarea a ceea ce este corect si drept.

adipopa

3001 mesaje

Postat pe: 21 August 2009, ora 00:43

De la: DorYnel, la data 2009-08-21 00:37:46
De la: adipopa, la data 2009-08-21 00:28:08Ce este adevărul...după părerea ta?
I-a sa vedem noi adevarul despre Isus si ... familia sa. Avea Isus cumva si frati sau surori? Numele de Iacov iti spune ceva? Sau l-au delete teologii crestini asa de bine incat si azi ne este greu sa ne ''amintim'' ?

Potopul, Dorine, potopul! După potop, National Geographic. Dacă te interesează o discuție serioasă despre osuar îți propun să te documentezi mai întâi. Îmi convine subiectul.

Noapte bună.

Fosta membra 9am.ro

220 mesaje

Postat pe: 21 August 2009, ora 00:55

De la: adipopa, la data 2009-08-21 00:43:39
Potopul, Dorine, potopul! După potop, National Geographic. Dacă te interesează o discuție serioasă despre osuar îți propun să te documentezi mai întâi. Îmi convine subiectul.
Noapte bună.
Ce sa-ti mai zic de potopul biblic: ca n-a avut loc si este un mare NEADEVAR ? Adica sa bat apa in piua ? Daca ar fi sa ma iau dupa tine, a fost ceva asemanator cu ''minunea'' de la Marea Rosie in exodul evreilor; a fost potop numai in teritorile biblice, pentru restul lumii ''nebiblice'', ardea soarele pe cer.
PS. Si mie imi convine sa spun ca n-a avut loc; asa mai reusim sa intelegem multitudinea de rase si culturi pe acest pamant.

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 21 August 2009, ora 01:01

Adevarul este o notiune abstracta, vrem sau nu sa recunoastem. Faptul ca Hristos a folosit o data expresia "Eu sunt...Adevarul" nu face ca Adevarul sa fie o persoana. E ca si cum am spune ca, pentru ca se foloseste pentru Duhul Sfant expresia "Mangaietorul", nici o alta persoana sau lucru nu reprezinta mangaierea. Adevarul este personificat in Hristos in masura in care El este un propovaduitor al Adevarului, in speta al Adevarului altfel inaccesibil oamenilor. Nu este personificat in Hristos in sensul ca se identifica cu El.

Fosta membra 9am.ro

220 mesaje

Postat pe: 21 August 2009, ora 01:04

De la: alehin, la data 2009-08-21 01:01:11 Adevarul este o notiune abstracta, vrem sau nu sa recunoastem. Faptul ca Hristos a folosit o data expresia "Eu sunt...Adevarul" nu face ca Adevarul sa fie o persoana. E ca si cum am spune ca, pentru ca se foloseste pentru Duhul Sfant expresia "Mangaietorul", nici o alta persoana sau lucru nu reprezinta mangaierea. Adevarul este personificat in Hristos in masura in care El este un propovaduitor al Adevarului, in speta al Adevarului altfel inaccesibil oamenilor. Nu este personificat in Hristos in sensul ca se identifica cu El.
Adevarul este ca Isus a fost o persoana umana si nu divina; a fost doar binecuvantat de Dumnezeu.

Fosta membra 9am.ro

220 mesaje

Postat pe: 21 August 2009, ora 01:21

De la: adipopa, la data 2009-08-21 00:43:39 Dacă te interesează o discuție serioasă despre osuar îți propun să te documentezi mai întâi. Îmi convine subiectul.
Si mie ! Pentru o noapte linistita, da-i o semnificatie si acestei ''metafore'' din Vechiul Testament:

Psalmi 69:4 ,,Înmulțitu-s-au mai mult decât perii capului meu cei ce mă urăsc pe mine în zadar. Întăritu-s-au vrăjmașii mei, cei ce mă prigonesc pe nedrept; cele ce n-am răpit, pe acelea le-am plătit.
5 Dumnezeule, Tu ai cunoscut nepriceperea mea și greșelile mele de la Tine nu s-au ascuns.
6 Să nu fie rușinați, din pricina mea, cei ce Te așteaptă pe Tine, Doamne, Doamne al puterilor, nici înfruntați pentru mine, cei ce Te caută pe Tine, Dumnezeul lui Israel.
7 Că pentru Tine am suferit ocară, acoperit-a batjocura obrazul meu.
8 Înstrăinat am fost de frații mei și străin fiilor maicii mele,
9 Că râvna casei Tale m-a mâncat și ocările celor ce Te ocărăsc pe Tine au căzut asupra mea.''

Sa-ti spun si parerea mea. In acest psalm, se face referinta clara ca Isus a vut frati. Si ca sa fiu in ton cu tine, in mod clar, asa cum celelate afirmatii le primim ca fiind in mod ''literal'' referiri la ''suferinta'' lui Isus, cred ca tot asa ar trebui sa facem si cu referirea in care se mentioneza de frati. Mai ales ca, spune Noul Testament Ioan 7:5 ,,Pentru că nici frații Lui nu credeau în El.''
Deci , asa cum spunea psalmul, era instrainat chiar si de fratii lui.

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 21 August 2009, ora 01:23

ISUS CRED (dupa obiceiul oamenilor de a exagera tot ce vad si inteleg /nu inteleg /fiecare dupa capacitate )(a fost un profet ca sa nu spun ,un tip inteligent care a stiut sa-si transforme neajunsul in avantaj ( Adi Popa stie ca pe vremea aia feciorele insarcinate erau ucise/alungate cu pietre .)Asa ca dintr-un fiu al unei pers hulite ...a ..plecat in Egipt ....s-a intors ... a impartasit celorlalti tot ce stia ....si a devenit periculos ....CREDEA IROD CA VREA SA-I I-A LOCUL SI ...gata bla bla si de-aici i se trage si moartea si legenda

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 21 August 2009, ora 01:32

Adevarul este ca Isus a fost o persoana umana si nu divina; a fost doar binecuvantat de Dumnezeu.
DE UNDE AI INTELES CA ...binecuvantata ...?

Adi Popa si-a construit un intreg castel cu toate povestile astea ...nu pot sa vin eu acum sa naruiesc totul cu intrebari din astea malitioase /rautacioase sau cum o crede el ......Ideea in mare este ca eu cred ca daca un CREATOR (oricum s-ar numi el ) ar inceca sa i-a legatura cu noi si sa ne transmita ceva nu stiu ce am intelege noi (avand in vedere diferenta de nivel )dar mai ales cine ... SI CE VA TRANSMITE MAI DEPARTE .Intotdeauna istoria s-a dovedit subiectiva si partinica ,

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 21 August 2009, ora 01:48

* Creaționismul este religie, nu știință, și nu poate fi predat în sălile de clasă ale școlilor publice, așa cum a decis în 1987 Curtea Supremă a Statelor Unite ale Americii. [13]
* Decizia Consiliului Europei "Creaționismul nu se va preda în școli ca disciplină științifică" Robert VERESS, Gandul, 06.10.2007 (întreg articolul aici). Parlamentarii Consiliului Europei au decis, cu 48 de voturi și 25 împotrivă, să ceară statelor membre să se opună ferm predării în școli a teoriei creaționiste ca disciplină științifică. Creaționismul neagă evoluția speciilor prin selecția naturală și nu poate fi pus pe picior de egalitate cu evoluționismul, se arată în rezoluția adoptată de joi (4 octombrie 2007), de Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE)[14]

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 21 August 2009, ora 01:51

Controversa creație-evoluție (sau creaționism-evoluționism) este o dispută politico-culturală recurentă despre originile Pământului, umanității, vieții și a universului [1], o dezbatere predominantă în unele regiuni ale SUA, unde este de obicei prezentată ca parte a războaielor culturale [2]. În timp ce controversa are o istorie îndelungată[3], astăzi este în mare parte doar despre ce înseamnă știință, [4][5] politica creaționiștilor concentrându-se pe obligarea predării creaționismului împreună cu evoluționismul în sistemele de educație publică [6][7][8][9][10]

Dezbaterea detaliilor teoriilor științifice și ale implicațiilor filozofice sau religioase sunt de obicei cea mai intensă parte a controversei. Câțiva participanți din ambele tabere cred că acest conflict se rezumă la definițiile opuse ale tuturor părților din știință, realitate și religie.[4] Acuzații de formulări înșelătoare, declarații false sau incorecte sunt puncte fundamentale de neînțelegere. Nivelul de susținere al teoriei evoluționiste în comunitatea științifică este copleșitor[11] în timp ce susținerea alternativelor bazate pe creație este minimă în rândul oamenilor de știință și practic inexistentă în rândul celor specializați în domeniile relevante.[12]

Sursa WIKIPEDIA

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 21 August 2009, ora 02:00

O alta dovada de neintelegere e oferita aici:

În timp ce geologii atei iau în derâdere ideea unui potop global, ei admit că la un moment dat, regiuni întinse ale Pământului au fost acoperite de apă. Pe pajiștile din statul american Wyoming se pot găsi cochilii de scoici, rămase din ceea ce geologii numesc Marea Interioară Occidentală. Milioane de trilobiți ? artropode viețuitoare pe fundul mării ? pot fi găsiți îngropați în statele Ohio și New York. De fapt, trilobiții sunt destul de des întâlniți pentru a fi considerați ca fosilă de referință; există straturi de trilobiți în Germania, China, în munții Canadei, Marea Britanie, Rusia și Maroc.

Cateva clarificari:
1. geologii "atei" (adica geologii corecti - spre deosebire de cei credinciosi care pun credinta in fata adevarului) nu iau in deradere apriori ideea unui potop global ce ar fi avut loc acum cateva mii de ani. Problema s-a studiat si s-a aratat ca nu e cazul.
2. corect, regiuni intinse ale pamantului au fost acoperite cu apa - e o lectie de geografie de gimnaziu. Ce legatura au scoicile cu povestea potopului? Din cer nu ploua cu scoici - asta e doar un argument impotriva afirmatiilor fabulante cum ca lumea ar avea 6000 de ani.

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 21 August 2009, ora 04:05

De la: adipopa, la data 2009-08-21 00:28:08

ce este sau ...care este adevarul ?-adevarul este ca sunt prea multi prosti pe lumea asta -parere personala -prostia e o boala incurabila norocul nostru e ca nu e contagioasa !

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 21 August 2009, ora 04:15

De la: DorYnel, la data 2009-08-20 00:13:05
De la: adipopa, la data 2009-08-20 00:10:34 Adică? Explică-te. E incoerent și ilogic ce spui.
Exact !!! Dar ce ? Pe topicul asta se discuta ceva corect si logic ?!!

de ce nu vizitezi topicul despre orice acolo afli totul despre logica existentiala despre tot ce e legat de meandrele concretului -vorba unui mare clasic ,in viata ,inca !
acolo este si o agentie turistica asa ca poti accesa o excursie in grecia sau roma antica la preturi de nimic si cu putin noroc poti intalni marii clasici ai antichitatii care sunt dispusi sa discute ...despre orice !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 21 August 2009, ora 04:20

De la: DorYnel, la data 2009-08-21 01:04:51
De la: alehin, la data 2009-08-21 01:01:11 Adevarul este o notiune abstracta, vrem sau nu sa recunoastem. Faptul ca Hristos a folosit o data expresia "Eu sunt...Adevarul" nu face ca Adevarul sa fie o persoana. E ca si cum am spune ca, pentru ca se foloseste pentru Duhul Sfant expresia "Mangaietorul", nici o alta persoana sau lucru nu reprezinta mangaierea. Adevarul este personificat in Hristos in masura in care El este un propovaduitor al Adevarului, in speta al Adevarului altfel inaccesibil oamenilor. Nu este personificat in Hristos in sensul ca se identifica cu El.

A fost binecuvintat cu niste calitati, dar sa nu uitam ca a murit totusi la 33 ani.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 21 August 2009, ora 04:31

De la: nastasemihail, la data 2009-08-21 04:20:41
De la: DorYnel, la data 2009-08-21 01:04:51

A fost binecuvintat cu niste calitati, dar sa nu uitam ca a murit totusi la 33 ani.

si altii au murit destul de tineri :labis ,corneliu zelea codreanu ,eminescu

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 21 August 2009, ora 04:41

Am spus pe un topic care ar putea sa fie adevarul cu moartea lui Isus. A fost bolnav. Si s-a lasat omorit ptr a se vindeca. Se banuie ca avea cunostinte de tip Yoga. Yoga e totusi cea mai veche , cum vrei sa-i spui, cunoastere a omului si a universului. Si nu se prea stie de unde provine. Se banuie ca de aici din Carpati. Fiindca coincid cunostinte din Yoga, religie cu cele din popor de la noi.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 21 August 2009, ora 04:54

De la: nastasemihail, la data 2009-08-21 04:41:26Am spus pe un topic care ar putea sa fie adevarul cu moartea lui Isus. A fost bolnav. Si s-a lasat omorit ptr a se vindeca. Se banuie ca avea cunostinte de tip Yoga. Yoga e totusi cea mai veche , cum vrei sa-i spui, cunoastere a omului si a universului. Si nu se prea stie de unde provine. Se banuie ca de aici din Carpati. Fiindca coincid cunostinte din Yoga, religie cu cele din popor de la noi.

a fost bolnav ...cu capul ! norocul nostru este ca asemenea specimene apar foarte rar !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 21 August 2009, ora 04:57

De la: karpov, la data 2009-08-21 04:54:33
De la: nastasemihail, la data 2009-08-21 04:41:26Am spus pe un topic care ar putea sa fie adevarul cu moartea lui Isus. A fost bolnav. Si s-a lasat omorit ptr a se vindeca. Se banuie ca avea cunostinte de tip Yoga. Yoga e totusi cea mai veche , cum vrei sa-i spui, cunoastere a omului si a universului. Si nu se prea stie de unde provine. Se banuie ca de aici din Carpati. Fiindca coincid cunostinte din Yoga, religie cu cele din popor de la noi.

a fost bolnav ...cu capul ! norocul nostru este ca asemenea specimene apar foarte rar !

Nu a avut nimic la cap. La plamini. I-a iesit apa cind a fost strapuns cu sulita de soldatul raman. Care a orbit. E o ipoteza. El a vrut sa moara ca sa se vindece. Si ca sa arate ca nu exista moarte.

Pagini: << 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Putem citi Âși discuta Biblia ca literaturĂŁ – indiferent dacĂŁ o acceptĂŁm (sau nu) ca sursĂŁ pentru gĂąndi teologic Âși a trĂŁi creÂștineÂște?
Mergi la: