Info
x
Sa ne cunoastem credinta ortodoxa
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 16:17
danyberby eu vb.frumos si cu calm...astia mi-au sarit in cap...
|
|
The_rose_of_Saron 74 mesaje Membru din: 8/02/2009 |
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 16:26
De la: adrian_burhala_2005_2007, la data 2009-02-17 16:17:35danyberby eu vb.frumos si cu calm...astia mi-au sarit in cap... POCAIESTE-TE OMULE, CA TI SE IERTE SI PACATELE DE LUAREA NUMELUI LUI DUMNEZEU IN DESERT SI PE CELE DE NECREDINTA. POCAIESTE-TE SI CREDE IN EVANGHELIE, SINGURA VESTE CU ADEVARAT BUNA, DIN TOATE TIMPURILE.! |
|
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 16:27
De la: adrian_burhala_2005_2007, la data 2009-02-17 16:15:14foarte bn,atunci sa vorbim despre iisus hristos...daca vrei tu maria...stiai ca gurul lui iisus hristos a fost de fapt ioan botezatorul?dar intr-o viata anterioara se pare?si asta se precizzeaza in biblie. Mai biblia nu vb despre guru! Cauta versete si discutam.Ioan Botezatorul nu a fost guru,a fost verisorul lui Isus, el s-a declarat ca nu este vrednic sa-i dezlege sandalele lui Isus, si hai sa eliminam termenul asta foloseste si tu un sinonim. In materie de Yoga sunt afona, si nici nu ma intereseaza nici macar ca si cultura generala, deci vb mai pe intelesul necunoscatorilor, eu sunt crestina, nu am reusit sa abordez nici macar jumatate din temele din biblie dapai despre yoga si altele. Irina e o finuta, posibil sa fie pe alt topic sau sa aiba treaba. |
|
danyberby 99 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 16:29
Sunt de acord cu tine Adrian ca Isus este Fiul lui Dumnezeu dar sa nu uitam ca este Fiul Intai Nascut din toata creatia, si te rog sa nu faci confuzie Dumnezeu este iubire dar totodata este o persoana reala dar invizibila este Spirit, deci exista, nu este doar un sentiment iubire ci o persoana reala Atotputernica
|
|
Fosta membra 9am.ro 1714 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 16:30
De la: adrian_burhala_2005_2007, la data 2009-02-17 16:12:12marinescu irina vad ca nu mai spune nimic...oare de ce? Draga Adrian, cautam sa fac un rezumat a unor marturii ale unui yoghin (fff spiritaulizat, desigur!). Trebuie sa precizez (pt alti crestini), este marturia unui yoghin care s-a aflat in stare de inselare draceasca!! CITAT: "Din când în când mă fulgera un gând de frică cum că ceea ce fac eu nu e bine, că este o nebunie, dar imediat înlăturam acel gând stiind că eu sunt trimisul lui Dumnezeu si că am de îndeplinit misiunea pe care mi-o încredintase, fiind si multe intâmplări care confirmau acest lucru. Ceea ce m-a convins pe deplin că ce fac eu e bine a fost faptul că am reusit să vindec instantaneu o migrenă foarte putemică unei colege de birou. Alt lucru care m-a fâcut să cred că tot ce fac e bine a fost diagnosticarea făcută tot atunci unui coleg care fusese la medic cu o zi înainte si-i spusese acelasi lucru pe care i 1-am spus eu (avea un rinichi căzut si o coastă fisurată). El a recunoscut înmărmurit că asa este. Până la urmă colegii si-au dat seama că am luat-o razna si au anuntat salvarea pentru a merge la spitalul de psihiatrie. Eu am acceptat aceasta ca pe o misiune de anihilare a entitătilor negative care bântuiau spitalul. Pe drum, supraeul mi-a sugerat să-i pun mâna la ochi soferului ca să le arât celor de fată că nu se întâmplă nimic, pentru că noi suntem acum în lumea astrală unde nu se poate întâmpla nimic rău. Si am fâcut-o. Bine că soferul a oprit repede si nu s-a întâmplat nimic grav. Toti cei din masină s-au uitat stupefiati la mine, dar si-au dat seama că nu e nimic neobisnuit pentru un om care era dus la spitalul de psihiatrie. Am fost intemat, iar după două zile mama s-a dus la doamna Ana să o roage să mă scoată din starea în care eram. Ea a venit, mi-a ars o palmă si m-a dezengramat o jumătate de oră spunându-mi la sfârsit să nu mai vorbesc cu supraeul si să nu mai primesc nici o revelatie, căci entitătile negative care puteau imita foarte bine vocea supraeului si în genere a oricui, m-au păcălit si m-au adus în starea în care eram. M-a sfâtuit să stau linistit si să mă mai odihnesc, să nu mă mai gândesc absolut de loc la nimic legat de bioenergie si că totul va fi bine. Mi-a zâmbit încurajator si a plecat ( Lipsa aceasta de responsabilitate se manifestă la toti îndrumătorii pseudo-spirituali: G. Bivolaru si D. Bozaru la Yoga, precum si la cei de la Sahadja-Yoga si Elta Universitate n.n.). Doctorii de la spital, si de altfel din toată lumea, spuneau că nu eram nici primul, nici ultimul care angajându-se în acest fel de practici ajungea la ei la spital. Eu însă nu i-am crezut pe ei, ci pe doamna Ana convins fiind că nu practicile în sine duc spre asa ceva, ci aplicarea lor gresită. Dealtfel convenisem cu doamna Ana ca după o perioadă de relaxare să mă apuc din nou de aceste practici, dar de acum încolo cu experienta si cu lectia căpătată, voi sti să mă feresc de astfel de greseli. Si tot amândoi am tras concluzia că Dumnezeu a vrut să mă încerce în acest fel, ca să-mi arate orgoliile negative care mă stăpâneau. ........ Avalansa de revelatii si de trăiri care ne asaltau de mai bine de o lună ne epuizaseră. Erau deja câteva nopti în care dormisem foarte putin sau deloc. In aceste conditii, mergând în vizită la mama mea mi s-a revelat că ea ar vrea să-mi facă mult rău. M-am supărat si am plecat. Pe drum, sotia mi-a atras atentia că nu m-am purtat frumos cu mama. Atunci a apărut primul semn de întrebare. Pentru prima dată mi-am dat seama de nebunia comportamentului meu, fiindcă dacă exista vreun lucru pe lumea asta de care să fiu absolut sigur,era acela că mama mea mă iubeste si îmi doreste doar binele. Dându-mi seama de nebunia acestei revelatii am reusit în decursul unei ore să realizez toată nebunia trăită până atunci. Si dintr-o dată tot esafodajul pe care eu îl construisem de atâta amar de timp s-a prăbusit iar eu efectiv nu mai stiam cine sunt; dacă nu eram de fapt Dumnezeu si nici Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, atunci cine eram? Umblam asa prin casă vorbind de unul singur. Atunci sotia si-a zis că trebuie să am un diavol în mine si a vrut să-1 descopere si să-1 alunge din mine, si într-adevăr, prin gura mea, din mine, a început să vorbească un diavol. A început să înjure, să tipe că el nu pleacă, că el stă de mult timp în mine si că eu 1-am chemat; a început să ne ameninte, ne-a spus că el este supraeul care m-a condus pe mine atâta timp. O ameninta pe sotie că o să o omoare si voia să sară la ea, dar n-avea putere să-mi folosească cum voia trupul, iar eu mă opuneam. Tot timpul căuta să o scuipe si o înjura groaznic, spunând că o urăste si sa-l lase în pace, să nu-1 mai chinuie. ....... Ne-am dus la o mânăstire si ne-am spovedit din copilărie, duhovnicul de acolo interzicandu-ne să mai practicam exercitii bioenergetice sub orice formă ar fi fost ele. Ne-a spus că nu suntem singurii care au pătit asa ceva si că multi din cei ce apucă pe aceste căi ajung la spitalul de psihiatrie. Am găsit apoi în Iasi un duhovnic, acesta fiind chiar preotul cu care vorbisem prima dată, dusi de prietenii nostri. I-am povestit si lui ce pătisem, iar el ne-a recomandat să împărtăsim si altora din experientele noastre." Sursa: www.sfaturiortodoxe.ro/yoga/marturiabioenergie2.htm |
|
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 16:34
maria tu...intr-o viata anterioara...a fost gurul lui iisus ....ioan botezatorul a fost gurul lui iisus untr-o viata ANTERIOARA am scris...fii atenta cand citesti...
|
|
balabanandrei 335 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Bacau |
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 16:34
Adrian, de ce consideri ca cineva e dusmanul tau, daca nu e de acord cu parerea ta? Tu intelegi lucrurile intr-un fel, noi in alt fel.
Căutați mai întâi împărăția lui Dumnezeu și celelalte se vor adăuga vouă!
|
|
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 16:36
Bravo Irina. Ms.
|
|
|
|
|
Pe scurt, draga Adrian, ceea ce consideri tu progres spiritual este de fapt IDOLATRIE. Dar mai rau, ca pana la urma este un proces care creeaza posedati!
Da, raman in ignoranta mea :-) Ai grija de tine. |
|
Citeste si din alte surse de informatie sa vezi daca ce sustii tu este adevarat. Tu intelegi lucrurile gresit.
|
|
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 16:37
Draga Marinescu Irina, yoga isi are inceputurile nu in crestinism ci vine din asia, scopul lui este de a ajunge intro stare de spirit si de a face lucruri care altfel nu le poti atinge, are legatura si cu spiritismul. Cat despre povestirile despre yoghini nu tot ce zboara se mananca.
|
|
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 16:37
De la: adrian_burhala_2005_2007, la data 2009-02-17 16:34:25maria tu...intr-o viata anterioara...a fost gurul lui iisus ....ioan botezatorul a fost gurul lui iisus untr-o viata ANTERIOARA am scris...fii atenta cand citesti... NU CRED IN REANCARNARI SI VIETI ANTERIOARE.SA DISCUTAM DOAR PE BAZA BIBLIEI. REANCARNAREA NU ESTE RECUNOSCUTA DE CRESTINI. |
|
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 16:38
De la: danyberby, la data 2009-02-17 16:37:20Draga Marinescu Irina, yoga isi are inceputurile nu in crestinism ci vine din asia, scopul lui este de a ajunge intro stare de spirit si de a face lucruri care altfel nu le poti atinge, are legatura si cu spiritismul. Cat despre povestirile despre yoghini nu tot ce zboara se mananca. Draga Dany, acelasi lucru il sustin si eu :-) |
|
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 16:38
Iti recomand sa citesti acea carte de pe net, cu Parintele Paisie. Este vorba despre cineva care a practicat yoga, si povesteste prin ce a trecut.
|
|
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 16:39
da balabanandrei...dar voi va limitati la o religie ceea ce este un lucru foarte periculos...cunoaste-te pe tine insuti...lasa balta orice religie...CUNOASTE-TE PE TN INSUTI....toti oamenii care au evoluat spiritual au stiut ca pot deveni din fiinte umaane,fiinte DIVINE...sia sa a si fost...sunt oameni care au fost atei si in aceeasi viata au devenit sfinti...te rog sa studiezi si ai sa vezi ca ASa ESTE...si inca o-ntrebare am...de ce puneti botul la tot ce zice crestinismul (sau oricare alta religie de fapt)...in lock sa credeti ce spune sufletul vostru?chiar nu vedeti ca sunteti niste sclavi ai unei organizatii?ok,fiecare religie pledeaza pentru iubire...dar si pentru FRICA DE DUMNEZEU...wtf?e o stupiditate asta...cum poti sa fii sclavul unei institutii...???cat de slabi sunteti fratilor de nu puteti fi de acord ca exista oameni care au evoluat spiritual?
|
|
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 16:41
si prin ce a trecut andrei?ia zi-ne si noua...?prin ce a trcut acea fiinta care a praticat yoga,mm?orice fiinta are dreptul sa evolueze...hai povesteste-ne si noua...sau zi-ne pe scurt
|
|
Andu , despre invataturile astea vorbea Pavel , nu despre noi.
|
|
Adrian dar ce esti asa de inversunat? De ce nu poti sa respecti parerea altora? Daca cineva nu e de acord cu tine, gata, e un sclav? Eu iti respect parerea, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fiu si de acord cu ea!
|
|
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 16:42
Citeste si ai sa vezi!
|
|
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 16:43
Draga Adrian cred ca te uiti prea mult la Stargate stii povestile alea cu Anticii si inaltare ca poti fi si tu un dumnezeu bla bla bla. Cum poti sa te cunosti pe tine insuti daca nu apelezi la cel care tea creat? El stie cel mai bine cum suntem si din ce suntem facuti stie si cel mai mic detaliu si stie si ce vei face in viitor, lucru pecare tu nu ai cum sal stii.
|
|
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 16:43
mai,zi-mi pe scurt asa...doar ca sa stiu...sa vad ca ma intereseaza si cartea dup-aia:Dsi nu sunt inversunat dar cand pui botul doar la o religie atunci esti un sclav al acelei institutii
|
|
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 16:45
De la: adrian_burhala_2005_2007, la data 2009-02-17 16:41:18si prin ce a trecut andrei?ia zi-ne si noua...?prin ce a trcut acea fiinta care a praticat yoga,mm?orice fiinta are dreptul sa evolueze...hai povesteste-ne si noua...sau zi-ne pe scurt www.sfaturiortodoxe.ro/marii-initiati-india-parintele-paisie/ Citeste, de ce nu vrei sa te informezi? Sunt ZECI de marturii ale celor care au trecut prin experiente urate... doar sa le cauti. |
|
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 16:46
De la: balabanandrei, la data 2009-02-17 16:41:55Adrian dar ce esti asa de inversunat? De ce nu poti sa respecti parerea altora? Daca cineva nu e de acord cu tine, gata, e un sclav? Eu iti respect parerea, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fiu si de acord cu ea! Aha! Cum te simiti cand esti tratat asa? Tu ce spuneai ? Doar ortodocsia!Vezi ce rau e cand ai o idee fixa? |
|
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 16:46
de ce n-ai cum sa-l stii danyberby?explica-mi si mie...?intra inauntrul tau si-ai sa vezi cum ai accees la toate informatiile
|
|
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 16:47
Aaa, si sa nu uit: cel care povesteste l-a cunosctutr personal pe Babaji!
(Crezi ca era neinitiat?!) Eu zic ca este interesant! |
|
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 16:48
scuze pt erori, ma grabesc.
Din nou linkul www.sfaturiortodoxe.ro/marii-initiati-india-parintele-paisie/ |
|
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 16:48
De la: danyberby, la data 2009-02-17 16:43:41Draga Adrian cred ca te uiti prea mult la Stargate stii povestile alea cu Anticii si inaltare ca poti fi si tu un dumnezeu bla bla bla. Cum poti sa te cunosti pe tine insuti daca nu apelezi la cel care tea creat? El stie cel mai bine cum suntem si din ce suntem facuti stie si cel mai mic detaliu si stie si ce vei face in viitor, lucru pecare tu nu ai cum sal stii. Dane tu ce cult esti? Esti Martor? |
|
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 16:50
De la: marinescuirina, la data 2009-02-17 16:48:21scuze pt erori, ma grabesc. Np. Ms. |
|
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 16:52
daaaaaaa,sunt multi care au practicat YOGA....kryia yoga...siiiii au trecut prin experiente URATE...de ce dragilor,haideti sa va spun eu DE CE?...pentru ca atunci cand atingi un nivel nu inalt ci extrem de inalt spiritual...atunci au mari repercusiuni asupra ta gandurile negative(asta daca u ti le stapanesti cum trebuie)...daca eu spun LA NAIBA...nu mi se poate-ntampla nimic...dar un om care ajunge la un anumit nivel spiritual extreeeeeem de inalt daca spune LA NAIBA...il simte pe NAIBA IN TOATE SPLENDAOREA LUI...aia-i altceva...legile se aplica mai rpd la un asemenea om,la o asemenea fiinta...aici sunt de acord cu voi ca sunt oameni care au patit ce au patit...n-au stiut sa-si controleze gandurile si faptele DUPE ce au vrut sa evolueze...SPIRITUAL
|
|
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 16:53
Iti dau un exemplu. Cumperi o masina si dupa un timp ti se strica ceva la ea. Ce faci?
1.te pui jos in pozitie yoga si astepti sa se repare? 2. Te bagi singur la ea dar nai nici o treaba cu mecanica? 3. Te uiti in cartea tehnica sau mergi la mecanic si se rezolva problema? Care o alegi? Asa este si cu corpul uman. Il putem cunoste pana la o limita dar deocamdata nu poti stii toate detaliile despre corpul tau, cum a fost creat, de ce bate inima atitia ani de zile fara sa se opreasca, cum a fost creierul conceput? dar celalalte organe? de ce tie rau daca ai mai multe globule albe decat rosii? stii toate astea? Numai Dumnezeu le stie pe toate si ni le face de cunoscut. Singur poti sa stai 1000 de ani si nu rezolvi nimic |
|
|
|

Bravo Irina. Ms.