iulcar
152 mesaje
|
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 00:56
mam uitat. un form cu ......nimic
|
|
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 01:07
am postat la videoclipuri
sunete din iad imagini socante
mi l-a trimis un prieten
|
Fosta membra 9am.ro
191 mesaje
|
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 02:00
Am citit ultimile comentarii legate de har si credinta raportate la mantuire. Daca Cititi cu atentie Scrisoarea Sf AP. Paul Catre Romani si cea catre Galateni veti vedea un punct diferit in ceea ce priveste mantuirea omului (indreptatirea); acest punct al lui Paul este diferit de cel al lui Iacob (credinta fara fapte este moarta). Insa amandoua puncte sunt bune si duc la aceeasi concluzie: si credinta si faptele omului (cele bune) il conduc pe om la mantuire. Nu putem sti cine se mantuieste si cine nu, caci aceasta depinde de milostivirea si iubirea lui Dumnezeu. Insa cred ca cel mai bine e sa facem cat putem fapte bune si sa credem asa cum ne-au invatat parintii, bunicii sau cei care ne-au crescut. Respectul nostru fata de ceilalti trece prin cunoasterea fiecarei confesiuni religioase si prin ingelegerea fundamentului de credinta. Niciodata aratatul cu degetul sau ironia, sa nu spun chiar dusmania, nu au dus la o mai mare apropiere si intelegere. De aceea acuzatiile care se aduc aici pe forum e mai bine sa fie laste acasa sau nescrise. Respectul e prima conditie intr-un dialog! Inca ceva: ar fi bine daca ne-am documenta mai mult cu privire la ceea ce suntem noi (ca si credinciosi) si ce reprezinta credinta noastra. Mai mult, sa nu fim babe care vorbesc din auzite, dar sa ne documentam asupra subiectelor pe care le lansam: harul, mantuirea, credinta, biserica baptista, s.a. caci asa se cade sa dialogam pe acest forum! Multumesc.
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 10:00
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-02-14 00:31:55De la: iulcar, la data 2009-02-14 00:27:23PRIN HAR SUNTEM MANTUITI PRIN CREDINTA ,NU PRIN FAPTE CA SA NU SE LAUDE NIMENI. (Evrei)
credinta fara fapte moarta este....spune clar in biblie...
si diavolii cred in dumnezeu....cred cu tarie...insa nu pot fii mantuiti datorita faptului k le lipsesc faptele bune....
cel kr a afirmat pentru prima data k pentru mantuire e necesara doar credinta fara fapte a fost luther ...si a facut-o din ratiuni strict economice...
Joanna, intelege odata toti crestinii fac fapte bune, indiferent de cult .
Ai facut o fixatie pe aceasta tema, dar faptele bune nu sunt suficiente pentru a fi mantuit.Citeste bilbila si o sa vezi ca dragostea este pe primul loc ca roada a DS in tine, in inima ta, in viata ta.
1 Chiar dacã as vorbi în limbi omenesti si îngeresti, si n-as avea dragoste, sunt o aramã sunãtoare sau un chimval zângãnitor.
2 Si chiar dacã as avea darul prorociei, si as cunoaste toate tainele si toatã stiinta; chiar dacã as avea toatã credinta asa încât sã mut si muntii, si n-as avea dragoste, nu sunt nimic.
1Corinteni 12.8-28;1Corinteni 14.1;Mat 7.22;Mat 17.20;Marc 11.23;Luc 17.6;
3 Si chiar dacã mi-as împãrti toatã averea pentru hrana sãracilor, chiar dacã mi-as da trupul sã fie ars, si n-as avea dragoste, nu-mi foloseste la nimic.
Mat 6.1-2;
4 Dragostea este îndelung rãbdãtoare, este plinã de bunãtate: dragostea nu pizmuieste; dragostea nu se laudã, nu se umflã de mândrie,
Prov 10.12;1Pet 4.8;
5 nu se poartã necuviincios, nu cautã folosul sãu, nu se mânie, nu se gândeste la rãu,
1Corinteni 10.24;Filip 2.4;
6 nu se bucurã de nelegiuire, ci se bucurã de adevãr,
Ps 10.3;Rom 1.32;2Ioan 4;
7 acoperã totul, crede totul, nãdãjduieste totul, suferã totul.
Rom 15.1;Gal 6.2;2Tim 2.24;
8 Dragostea nu va pieri niciodatã. Prorociile se vor sfârsi; limbile vor înceta; cunostinta va avea sfârsit.
Joanna in acest verset ce loc il ocupa faptele bune?
Asa ca ai grija cand discuti contradictoriu pe orice tema ce arati.
Arati tu dragoste?
13 Acum dar rãmân aceste trei: credinta, nãdejdea si dragostea; dar cea mai mare dintre ele este dragostea.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1499 mesaje
|
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 11:04
"Dacă vrei să dai două aripi puternice rugăciunii tale, atunci însoteste rugăciunea ta cu post și cu milostenie, pentru că nu cei săraci au nevoie de cei bogați, ci dimpotrivă, bogații au nevoie de săraci, căci săracul dobândește de la bogat doar o pâine și o haina, pe când bogatul dobândește prin sărac, cerul si fericirea vesnică." (Sfântul Ioan Gură de Aur)
"După cum trupul fără suflet este mort, tot așa și credința fără fapte este moartă" Iacov2:26
"Căci cuvântul lui Dumnezeu e viu și lucrător și mai ascuțit decât orice sabie cu două tăișuri, și pătrunde până la despărțitura sufletului și duhului" Evrei 4:12
Hazardul este măsura ignoranței noastre. (Henry Poincare)
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 11:21
maria...luther si calvin au spus....*mantuirea se obtine doar prin credinta;nu prin credinta si fapte bune*(si iar ajung la cartea lui weber!! )...ma gandeam k urmasii lor sustin acelasi lucru...
nu aveam de unde sa stiu ce religie are baiatul kr postase mai sus....dar am avut impresia k e protestant....
stiu k religia ta difera mult de protestantismul lui luther,dar a altora nu!!!....pentru ei postasem mesajele in care vorbeam de necesitatea faptelor bune....
|
Fosta membra 9am.ro
311 mesaje
|
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 14:23
Ce intelegi tu Maria Tudorie prin fapte bune? Si ce intelegi prin "credinta fara fapte, moarta este"? Introdu acest verset in contextul celorlalte versete citate de tine printre care si " chiar dacã mi-as împãrti toatã averea pentru hrana sãracilor, chiar dacã mi-as da trupul sã fie ars, si n-as avea dragoste, nu-mi foloseste la nimic."
Iulcar este neoprotestant, nu protestant. MariaTudorie, daca imi amintesc bine, ai admis la un moment dat ca esti penticostala.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 16:43
De la: marinescuirina, la data 2009-02-13 17:30:50Mytcor, asa la prima privire (in diagonala..):
Fenomen cultural.. paris hilton??!!! Pai nu este evidenta nota de dezgust??!!
De ce nu au scris: "Creationism is a cultural phenomenon - like paper bags recycling.." ?
Ca sa aiba macar o nota pozitiva (desi este clar ca este luat in deradere!!)
(Asta ca sa stiu la ce ma astept cand citesc restul articolului)
(Tu tii cu lupul??)
......seriozitatea diagonalei folosite in traducerea textului si expunerea opiniei ma determina sa constat servilismul dumitale fata de un catehism arhaic dobandit.
Pe o alta diagonala, arhiepiscopul G.Ravasi a recunoscut ca biserica i-a fost ostila lui Darwin dar nu l-a condamnat niciodata.
Deasemenea, acelas G.Ravasi ca lider al consiliului Pontifical a acceptat evolutia lui Darwin ca pe o abordare stiintifica valabila a dezvoltarii umane.
De-a lungul timpului, diferiti Suverani Pontifi -cum ar fi chiar Papa Benedict , care in decembrie 2008 si-a plecat capul inaintea lui Galileo- tot asa cum Vaticanul a declarat in Mai 2008 ca; " nu exista nici o compatibilitate intre a fi catolic si a crede in extraterestrii", Vaticanul sugerand cu aceasta ocazie ; " ca acetia ( extraterestrii ) ar putea fi liberi de pacatul originar care a cauzat decaderea omului din Gradina Edenului ".
Marc Leclerc, naturalist si filozof al universitatii Georgiene (participant)sustine ca; "... adeptii Creationismului s-au inselat atunci cand au declarat ca Darwinismul este " ..."complet incompatibil cu viziunea religioasa asupra realitatii "
Deasemenea-mi amintesc alta declaratie a Vaticanului in care sustinea ca ; Extraterestii-s fratii nostri "...
Asa ca.....
|
|
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 16:44
De la: funnymoon, la data 2009-02-14 14:23:28Ce intelegi tu Maria Tudorie prin fapte bune? Si ce intelegi prin "credinta fara fapte, moarta este"? Introdu acest verset in contextul celorlalte versete citate de tine printre care si " chiar dacã mi-as împãrti toatã averea pentru hrana sãracilor, chiar dacã mi-as da trupul sã fie ars, si n-as avea dragoste, nu-mi foloseste la nimic."
Iulcar este neoprotestant, nu protestant. MariaTudorie, daca imi amintesc bine, ai admis la un moment dat ca esti penticostala.
Dupa ce citesc ce ai scris aici trag concluzia ca ai spicuit si nu ai citit ce s-a scris pe aici.
Nu vad ce importanta are pt tine carui cult apartin, am spus si nu odata ca frecvintez o biserica baptista, nu vad relevanta apartentei la un cult atata timp cat voi ne considerati ( ca absolut toate cultele in afara celui ortodox, pp ca si cel catolic e bagat in aceeasi oala cu noi)ca ascultam de o invatatura apartinand unui Hristos mincinos., ceea ce sustii aici arata cat ai citit din ceea ce am scris.Daca erai atenta nu am spus ca nu tb sa ai fapte bune ci acestea sunt o roada a Duhului Sfant, cine nu are fapte bune nu poate fi considerat crestin dar nu acestea sunt cele care mantuiesc, faptele bune , ci trairea unei vieti asa cum ne-a cerut-o Hristos, adica tb sa ai toate roadele DS, nu numai una (un rod).
Chiar nu inteleg ce legatura are ce am scris eu cu ce intrebi tu.
I-am scris Joannei, nu tie , pt ca tot tompul se leaga de fapte bune dar nu realizeaza ca prin limbajul folosit (nu nu neaparat fata de mine ci de alte persoane de pe forum) de dovada de lipsa de dragoste nu odata jignind pe ceilalti, folosind diverse expresii.
Am spus si o repet, ordodocsii nu au pus monopol pe mantuire, vor fi mantuiti oameni din toate cultele.
Ca voi vreti sa demonstrati cu tot dinadinsul ca nu e asa , o spun cu toata convingerea, bajbaiti pentru ca nu cunoasteti Scripturile.
|
Fosta membra 9am.ro
311 mesaje
|
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 16:49
Faptele bune conforme credintei sunt respectarea poruncilor, asa ca si dragostea tot o fapta este. Porunci: "Să iubești pe Domnul Dumnezeul tău din toată inima ta, din tot sufletul tău, din tot cugetul tău și din toată puterea ta. Aceasta este cea dintâi poruncă.
Iar a doua este aceasta: Să iubești pe aproapele tău ca pe tine însuți. Altă poruncă mai mare decât aceasta nu este ( Marcu 12, 30-31)
Credinta dreapta atrage dupa sine aceste fapte; iubirea de Dumnezeu si iubirea de fiinta umana cazuta (caci asta inseamna aproapele). Dar daca nu e o credinta dreapta, atunci faptele bune nu vin. Ca sa ajungi sa il iubesti pe aproapele tau (si sa-l vezi in fiecrae pacatos, nu doar in fratele sau sora ta), trebuie mai intai sa ajungi sa te consideri ca esti cel mai pacatos de pe pamant, iar asta inseamna smerenie.
Nu lipsa arogantei este o fapta buna- caci la o adica, lipsa arogantei poate fi si urmarea indiferentei- ci smerenia, iar ea, smerenia, vine din fapta buna care este iubirea de aproape, care vine din iubirea de Dumnezeu. Dar cati putem oare sa il iubim intr-adevar pe Domnul Dumnezeu din toata INIMA noastra, SUFLETUL nostru, din tot CUGETUL nostru si din toata PUTEREA?!! Dar daca despre aceasta porunca Iisus Insusi spune ca e prima porunca, despre a doua: sa-ti iubesti aproapele ca pe tine insuti spune: alta porunca mai mare ca asta nu e. Ea este si dovada iubirii de Dumnezeu si a credintei drepte in Dumnezeu.
Pentru ca multi zic ca il iubesc pe Dumnezeu si ajung chiar si ei sa o creada, dar la o adica, sunt plini de ura impotriva unui preot ortodox pacatos, impotriva unui episcop catolic cazut in pacat, impotriva unui credincios ortodox care se imbata dupa slujba, impotriva unui ateu care spune ca nu exista Dumnezeu, impotriva unui eretic.
Credinta noastra ortodoxa invata sa uram pacatul, dar sa-i iubim pe pacatosi! Ori imi amintesc mariatudorie, cu cata ura, indignare, vehementa vorbeai de preotii si credinciosii ortodocsi.
Dar credinta dreapta duce la fapte bune si la roade bune.
Si sunt multe alte fapte bune care decurg din cele doua porunci, cum ar fi sa asculti invatatura data de Apostoli, caci e de la Iisus Hristos. sa tii de Biserica lui Hristos intemeiata la Cinzecime, sa tii invatatura lui Hristos pe care Apostolii si Sfintii Parinti ne-au transmis-o cu ajutorul Duhului Sfant. Si astea tot fapte buna sunt.
Vezi, dar mariatudorie, ca are dreptate versetul: " chiar dacã mi-as împãrti toatã averea pentru hrana sãracilor, chiar dacã mi-as da trupul sã fie ars, si n-as avea dragoste, nu-mi foloseste la nimic.", dar citeste-l in lumina corecta, in contextul intregii invataturii a lui Iisus despre iubire, despre porunci. Versetul nu spune deloc ca mai bine nu ii ajuti pe saraci, ci vine sa intareasca cuvintele Mantuitorului si nu vorbeste despre orice dragoste, ci dragostea de care vorbeste Iisus in cele doua porunci.
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 16:57
Preoti care cer bani contra seviciilor divine(rugaciuni, inmormantari,botezuri, nunti) preoti care fumeaza, care beau, care desfraneaza,care nu indeplinesc standardele cerute de Biblie = MORMINTE VARUITE
La acei preoti am facut referire.Restul, ii numeri pe degete.
|
Fosta membra 9am.ro
311 mesaje
|
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 17:00
Maria, stiu ca ai spus ca esti baptista la un moment dat, dar ai intrebat de doua ori noii veniti neoprotestanti ( ex. nelunedelea) ce parere are de vorbitul in limbi, iar cand acesta ti-a spus ca nu crede ca in vorbitul in limbi, i-ai zis: "ok, nu o sa dezvolt, nu vreau sa intru in polemica". Baptistii cred in "darul vorbirii in limbi"?
Vezi ca totusi nu ai spus ce crezi ca sunt faptele bune si cam care ar fi ele.
De ce crezi ca atitudinea ta fata de ortodocsi este diferita de atitudinea Ioanei fata de erezie?
|
Fosta membra 9am.ro
311 mesaje
|
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 17:04
De la: maria_tu, la data 2009-02-14 16:57:44Preoti care cer bani contra seviciilor divine(rugaciuni, inmormantari,botezuri, nunti) preoti care fumeaza, care beau, care desfraneaza,care nu indeplinesc standardele cerute de Biblie = MORMINTE VARUITE
N-ai inteles Maria Tudorie: pe acei preoti pacatosi si pe toti pacatosii ar trebui sa ii iubesti! Ii iubesti?! Ai spus de multe ori catre fratii si surorile tale de pe acest forum; " te iubesc cu dragostea lui Iisus". Dar Iisus ii iubea pe pacatosi! TU II IUBESTI, maria, fie ei si preoti ortodocsi sau catolici plini de pacate?!
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 17:13
Ai retinut bine, de ce am intrebat pe Nelu, deoarece Ovello lansase cu mult inainte intrebarile si cum el e pastor adventist doream sa cunosc pozitia adventista fata de vorbirea in limbi de la o persoana abilitata.
Da baptistii cred in vorbirea in limbi (dar ca manifestare in cadrul serviciului divin din biserica este limitat acest dar deoarece sunt anumite sfaturi date de Pavel legat de acestea) pt ca Pavel vorbeste despre ea la prezent si viitor, darurile DS include si vorbirea in limbi prorocia, darul vindacarii, si altele , le gasesti simgura.
Multi sustin ca prorocia este de fapt "propovaduirea" Evangheliei dar daca citesti la daruri observi ca sint lucruri distincte.
Sunt culte care nu pun accentul pe darurile acestea(asta nu inseamna ce le infirma), doar cultul penticostal pune accentul pe vorbirea in limbi si prorocii .
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 17:21
De la: funnymoon, la data 2009-02-14 17:04:39De la: maria_tu, la data 2009-02-14 16:57:44Preoti care cer bani contra seviciilor divine(rugaciuni, inmormantari,botezuri, nunti) preoti care fumeaza, care beau, care desfraneaza,care nu indeplinesc standardele cerute de Biblie = MORMINTE VARUITE
N-ai inteles Maria Tudorie: pe acei preoti pacatosi si pe toti pacatosii ar trebui sa ii iubesti! Ii iubesti?! Ai spus de multe ori catre fratii si surorile tale de pe acest forum; " te iubesc cu dragostea lui Iisus". Dar Iisus ii iubea pe pacatosi! TU II IUBESTI, maria, fie ei si preoti ortodocsi sau catolici plini de pacate?!
Normal, dar nu e corect ca ei sa invete enoriasii sa fuga de noi si sa promoveze o imagine falsa a noastra.
Am spus-o si o repet ei au o mare responsabilitate in fata Lui Dumnezeu si e trist ca nu gasesc calea catre inima acelor persoane ratacite (unii enoriasi) de ai aduce inapoi catre credinta. Poate ca multi au murit nemantuiti tocmai datorita aceste stari de caldicel pe care biblia o condamna (vezi apocalipsa),
pt ca nu li s-a aratat faptul ca daca nu ai o relatie personala cu Tatal Ceresc nu poti fii mantuit.
Moon, deja m-a obosit aceasta discutie si crede-ma ca nu aveam de gand sa postez nimic aici dar m-a provocat un articol postat de Andu pe venirea .
Moon, stii ce nu imi place in primul rand cand intru in biserica ortodocsa, ca mi se impune sa trec pe la toate icoanele si sa le pup, nu sunt de acord cu acest lucru iar daca nu o fac nu iti spun cum sunt privita de cei din jur..
Oricum nu mai conteaza.
Am obosit sa aud mereu , tot timpul injurii si cuvinte cu p..., peste tot unde merg cu copii, in masini, pe strada, in magazine, in scoli,...., doar cand sunt in biserica mea si impreuna cu "ai mei" nu le aud, sau celebrul "du-te dracu, lasa-l dracului..." la vecini rude etc.
SI TRAIM INTR-O TARA CRESTINA DE 2000 DE ANI
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 17:33
....s-uite asa, isi dau "crestinii" la gioale !...
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 17:34
Matei 23:27 Vai de voi, cãrturari si Farisei fãtarnici! Pentru cã voi sunteti ca mormintele vãruite, care, pe dinafarã se aratã frumoase, iar pe dinãuntru sunt pline de oasele mortilor si de orice fel de necurãtenie.
Fapte 20:28 Luati seama dar la voi însivã si la toatã turma peste care v-a pus Duhul Sfânt episcopi (Sau: priveghetori.), ca sã pãstoriti Biserica Domnului, pe care a câstigat-o cu însusi sângele Sãu.
1Tim 4.16;1Pet 5.2;1Cor 12.28;Efes 1.7-14;Col 1.14;Evr 9.12;1Pet 1.19;Apoc 5.9;Evr 9.14
1Timotei 4:16 Fii cu luare aminte asupra ta însuti si asupra învãtãturii, pe care o dai altora: stãruie în aceste lucruri, cãci dacã vei face asa, te vei mântui pe tine însuti si pe cei ce te ascultã.
Fapt 20.28;Ezec 33.9;Rom 11.14;1Cor 9.22;Iac 5.20;
1Petru 5:2 Pãstoriti turma lui Dumnezeu, care este sub paza voastrã, nu de silã, ci de bunã voie, dupã voia lui Dumnezeu; nu pentru un câstig mârsav, ci cu lepãdare de sine.
Ioan 21.15-17;Fapt 20.28;1Cor 9.17;1Tim 3.3-8;Tit 1.7;
1Corinteni 12:28 Si Dumnezeu a rânduit în Bisericã, întâi, apostoli; al doilea, prooroci; al treilea, învãtãtori; apoi, pe cei ce au darul minunilor; apoi pe cei ce au darul tãmãduirilor, ajutorãrilor, cârmuirilor, si vorbirii în felurite limbi.
Efes 4.11;Efes 2.20;Efes 3.5;Fapt 13.1;Rom 12.6;1Corinteni 12.10;1Corinteni ;1Corinteni 12.9;Num 11.17;Num ;Rom 12.8;1Tim 5.17;Evr 13.17-24;
Efeseni 1:7 În El avem rãscumpãrarea, prin sângele Lui, iertarea pãcatelor, dupã bogãtiile harului Sãu,
Fapt 20.28;Rom 3.24;Col 1.14;Evr 9.12;1Pet 1.18-19;Apoc 5.9;Rom 2.4;Rom 3.24;Rom 9.23;Efes 2.7;Efes 3.8-16;Filip 4.19;
Efeseni 1:8 pe care l-a rãspândit din belsug peste noi, prin orice fel de întelepciune si de pricepere;
Efeseni 1:9 cãci a binevoit sã ne descopere taina voii Sale, dupã planul pe care-l alcãtuise în Sine însusi,
Rom 16.25;Efes 3.4-9;Col 1.26;Efes 3.11;2Tim 1.9;
Efeseni 1:10 ca sã-l aducã la îndeplinire la plinirea vremurilor, spre a-Si uni iarãsi într-unul în Hristos, toate lucrurile: cele din ceruri, si cele de pe pãmânt.
Gal 4.4;Evr 1.2;Evr 9.10;1Pet 1.20;1Cor 3.22-23;1Cor 11.3;Efes 2.15;Efes 3.15;Filip 2.9-10;Col 1.20;
Efeseni 1:11 În El am fost fãcuti si mostenitori, fiind rânduiti mai dinainte, dupã hotãrârea Aceluia, care face toate dupã sfatul voii Sale,
Fapt 20.32;Fapt 26.18;Rom 8.17;Col 1.12;Col 3.24;Tit 3.7;Iac 2.5;1Pet 1.4;Efes 1.5;Isa 46.10-11;
Efeseni 1:12 ca sã slujim de laudã slavei Sale, noi, care mai dinainte am nãdãjduit în Hristos
|
florinpetrepreda
197 mesaje
|
De la: mytcor, la data 2009-02-14 17:33:39....s-uite asa, isi dau "crestinii" la gioale !...
|
florinpetrepreda
197 mesaje
|
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 17:35
De la: mytcor, la data 2009-02-14 17:33:39....s-uite asa, isi dau "crestinii" la gioale !...
Daca citesti cu atentie Noul Testament inca de pe vremea apostolilor se practica "sportul " asta.
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 17:36
|
florinpetrepreda
197 mesaje
|
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 17:38
mai copii,voi chiar nu obositi scriind numai ineptii?ati facut si voi fapte bune in viata voastra,in afara de a barfi la adunarile voastre,pe vecina,pe pisica,pe bunica?
|
florinpetrepreda
197 mesaje
|
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 17:38
|
florinpetrepreda
197 mesaje
|
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 17:39
cu regret constat ca nu am ce invata din aburii inteligentei crestine
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 17:43
De la: florinpetrepreda, la data 2009-02-14 17:38:01mai copii,voi chiar nu obositi scriind numai ineptii?ati facut si voi fapte bune in viata voastra,in afara de a barfi la adunarile voastre,pe vecina,pe pisica,pe bunica?
Trebuia sa spui si tu ceva. Aici e forum crestin, poti sa vii si tu cu ceva bun, constructiv?
De cate ori de duci la biserica pe an?
Ai o biblie in casa?
Stii ceva despe Isus, Tatal, Duhul Sfant?
Ai neclaritati?, intrebari?
Pune-le, Andu, Andrei, Moon iti stau la dipozitie, ...eu, nu, ca se pare ca eu te duc spre ...raraciri.Invata de la ei alfabetul biblic, ca sa nu ajungi unde nu trebuie si ca sa poti trai o viata crestina.
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 17:45
De la: florinpetrepreda, la data 2009-02-14 17:39:30cu regret constat ca nu am ce invata din aburii inteligentei crestine
Pai vezi ca sunt niste topicuri mai iteligente mai incolo...am citit, pe ici , pe colo, "aburii" care te calauzesc, din postarile tale.
|
florinpetrepreda
197 mesaje
|
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 17:47
da cine-s astia de-i enumeri?fiii lui mafalda sau nepotii lui mama omida?cat despre biserica si binefacerile ei si ale slugilor sai ce pot sa ma-nvete ei,mai mult decat stiu eu?
|
florinpetrepreda
197 mesaje
|
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 17:47
De la: maria_tu, la data 2009-02-14 17:45:47De la: florinpetrepreda, la data 2009-02-14 17:39:30cu regret constat ca nu am ce invata din aburii inteligentei crestine
Pai vezi ca sunt niste topicuri mai iteligente mai incolo...am citit, pe ici , pe colo, "aburii" care te calauzesc, din postarile tale.
|
florinpetrepreda
197 mesaje
|
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 17:49
mai beau si crestinii ca-s si ei oameni,dar decat prost si indoctrinat,mai bine beat,betia trece,prostia-i vesnica
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 17:50
Psalmi 1
1 Ferice de omul care nu se duce la sfatul celor rãi, nu se opreste pe calea celor pãcãtosi, si nu se aseazã pe scaunul celor batjocoritori!
Prov 4.14-15;Ps 26.4;Ier 15.17;
2 Ci îsi gãseste plãcerea în Legea Domnului, si zi si noapte cugetã la Legea Lui!
Ps 119.35-92;Ios 1.8;Ps 119.1-97;
3 El este ca un pom sãdit lângã un izvor de apã, care îsi dã rodul la vremea lui, si ale cãrui frunze nu se vestejesc: tot ce începe, duce la bun sfârsit.
Ier 17.8;Ezec 47.12;Gen 39.3-23;Ps 128.2;Isa 3.10;
4 Nu tot asa este cu cei rãi: ci ei sunt ca pleava, pe care o spulberã vântul.
Iov 21.18;Ps 35.5;Isa 17.13;Isa 29.5;Osea 13.3;
5 De aceea cei rãi nu pot tine capul sus în judecãtii, nici pãcãtosii în adunarea celor neprihãniti.
6 Cãci Domnul cunoaste calea celor neprihãniti, dar calea pãcãtosilor duce la pieire.
Ps 37.18;Nah 1.7;Ioan 10.14;2Tim
|
|
|